A lámpával az a gond, hogy nem feltétlenül pontos, +- néhány decinél egyszer világít, egyszer nem. Meg aztán nem biztos, hogy mindig megvárod a lámpát, különösen egy többnapos túránál, ahol akár előre be vannak tervezve a tankolási pontok. Na meg sokkal egyszerűbb a kúton ráírni a blokkra a napi számláló állását, nullázni, majd ráér az ember otthon számolgatni.
Tudtommal nincs hozzá tanúsítvány, sőt E jelzés sincs benne. Freemailes email címükre nekem se válaszolnak, egy db killert akarnék csináltatni, ha külföldre megyek beleraknám mindenképp, hogy ne üvöltsön papírok nélkül. De valószínű télen lecserélem én is a raptort egy mivv-re.
Nekem legutóbb nem válaszoltak a freemail-es címükre küldött levélre, bár csak kipufogó szivacsot akartam venni tőlük. 70-90e körüli összegre emlékszem egy régi projekt kapcsán. Ha megvan a kalkuláció, örömömre szolgálna, ha megosztanád velem is. Bár nyilván függ típustól, anyaghasználattól stb., de 50-ből akkor sem lesz 150, legfeljebb, ha aranyozottat szeretnék. (ergó kiindulásnak jó bármilyen ár)
Teli tank és lámpa közöttit azért gondoltam mert akkor az fix 15,8l (már amennyire pontos a benzin mérő), de a tankolások közötti is ugyan úgy célra vezet
Németh kolléga talán jobban tudja, FZ1-én Raptor dob dorombol, hátha beugrik ma a fórumra és elmondja.
Szerintem ha lenne, akkor kiírták volna a honlapra, mert előnyös színben tüntetné fel a dolgot, de lehet csak megfeledkeztek róla.
Nagyon egyszerű a fogyasztás kiszámolása.
Teletankolod és lenullázod a napi km számlálót.
A következő tankolásnál ismét teletankolod megnézed ,hogy pl.320km-ert mentél eddig a motorral és tankoltál bele 15,67 litert akkor a 15,67-et elosztod 3,2-vel és máris megkapod mennyit fogyaszt 100-on a géped.
http://youtu.be/4WHzQHNGmWg
Műszaki árak hogyan alakulnak tudja valaki?
Szerintem ha lenne, akkor kiírták volna a honlapra, mert előnyös színben tüntetné fel a dolgot, de lehet csak megfeledkeztek róla.
Teletankolod és lenullázod a napi km számlálót.
A következő tankolásnál ismét teletankolod megnézed ,hogy pl.320km-ert mentél eddig a motorral és tankoltál bele 15,67 litert akkor a 15,67-et elosztod 3,2-vel és máris megkapod mennyit fogyaszt 100-on a géped.
15000 ft
Csak azért írtam, hogy nagyjából meglegyen a vezetési stílusom.
rhinoelinek meg fogyaszt az ugyanilyen motorja 4,5-öt, néha 4 liter alatt. Lehet 10-12ezer km alatt kivégeznék egy ilyen gumit.