Igen, ezt linkeltem be én is. Nagyon jó vétel volt, teljesen leinformálva. Magyarországi, valós km-el, valós vezetett szervízzel. Gratula hozzá. majd egy képet tegyetek fel róla.
Én meg november 30-án vizsgáztam tök egyedül még 2008ba. Ez volt a 4. kategória amit megcsináltam, elindulunk mentünk kb 800métert, mikor szóltak a cb rádión, hogy forduljak meg, megyünk a tanpályára.Visszafelé gondoltam, hogy megbuktam, de nem tudtam miért mert szerintem nem basztam el semmit. Megállunk tanpályán megyek oda a vizsgabiztoshoz egy nagyon idős úr volt, inkább bácsinak mondanám, ahogy ránéztem, erre ő: gratulálok átment, nagyon hideg van már kint, nehogy megfázzon ezért volt ilyen kis kör csak!
Mikor én vizsgáztam pont ezt úsztam meg nyáron.
Elsőnek jelentkeztem be fél 8ra, mi még megúsztuk sima esővel, utána leszakadt az ég, szerintem aznapra a vizsgát is lefújták
Én amikor tanultam, egy 30km-es út volt a megyeszékhely, ahova el kellett menni vizsgázni. Az oktatóm azt mondta, hogy max fordulaton a kocsinak az ablaktörlője nem vitte a vizet. Elég furcsa érzés volt, mert még sose folyt felfelé a golyókon a víz... ツ Amikor megálltam a motoros csizmából úgy öntöttem ki a vizet. Az úttestet sem láttam, csak az egybefüggő vizet. De azért csak levizsgáztam. ツ
Két hétig csak azt vártam hogy jön a 4 napos hétvége, mehessek gurulni, erre full fos idő lesz végig, és most szerettem volna felhozni is a motort Pestre... szerintem esélytelen
@Oggy: ha tenyleg jo es megis postaznad (mondjuk mikor van 5-6 erdeklodo), fel literert adnek 10L benzint. Az arany nem rossz. :D
Más:A leomlőtisztitó amit ma szereztem irtó tuti cucc!
A kulcsmásoló ezt aminek műanyag a feje 2900-ért rendelné le.
http://youtu.be/hGLPMVqjzg0
Elsőnek jelentkeztem be fél 8ra, mi még megúsztuk sima esővel, utána leszakadt az ég, szerintem aznapra a vizsgát is lefújták
Este kipróbálom a szert, s teszek fel képet ha beválik.