nemrég szó volt a plexikről -találtam egy képet arról amikor vettem az enyémre a túraplexit , csináltam egy képet hogy az eredetihez viszonyítva mennyivel magasabb
Sziasztok! Eladó JTF580-16-os első lánckerék (530-as lánchoz ,gyárival megegyező fogszámú) 1000 km-t futtot
2000 ft+posta, személyesen Székesfehérvár - Budapest vonalon.
Ha kell képet küldök róla.
Üdv!
Ritkán írok posztot csak azért, hogy egy terméket dicsérjek, de a most beszerelésre került Osram Night Breaker Unlimited (jelenlegi legújabb Osram fejlesztés) valami hihetetlenül jó! Csináltam képet, de nem adta vissza, szóval nem kerül feltöltésre. Robogós fényforrástól kezdve, csilli-villi halogén izzókon keresztül, egészen a felső kategóriás bi-xenonig ültem sokféle fényforrás mögött, de ez a H4 Osram nagyon erős impressziót hagyott bennem. Este jöttem haza, nyomtam távolságiban is. Ha bárki cserélne vagy megcsinálja a duplaszemet FZ6-ra bátran ajánlom neki ezt a konstrukciót!
Nem lett több a fogyasztás. Ugyanannyit eszeget mint előtte a gyárival. Ettől függetlenül sokan ajánlották, hogy nem árt optimalizálni a motor teljesítményét és nem csak azért, mert a kipufogót lecseréltem. A barátom Esztergomba viszi a DL650-ét a jövő hónap közepén és vele tartok én is, ha teljesen rendbe jön a januárban összezúzott jobb kezem. Kicsit szétnézünk a környéken is ezért két naposra tervezzük a gurulást. Megkérdezte, hogy az enyémet meg tudnák-e csinálni és hasonló választ kaptam, mint amit a nagytesós barátunk írt. Fájóan sok lenne, így elvettem az ötletet.
Sziasztok! Méretprobléma miatt eladóvá vált a kb 10x használt, karcmentes Shiro SH-3700 sisakom. 1 hónapja vettem a Shoxban, ahol most 38 ezerért kínálják. 25-ért viheti bárki. Méret: 54 Remélem itt megtalálja új gazdáját :)
2000 ft+posta, személyesen Székesfehérvár - Budapest vonalon.
Ha kell képet küldök róla.
Üdv!
Üdv:Laci
Üdv:Laci