Valoszinuleg a 78 loeros verziosat talaltal, az 2008-ban is regi muszerfalas es lengovillas, uleses. Esetleg egy 98 loeros tultarolt, amit 2005-2006-ban gyartottak.
Uj ara? Miert is fontos ez? Allapotot veszunk, nem evjaratot? 2.2 -2.4 kozott voltak ezek.
Szakértőktől kérdezném.
2007-ben melyik hónaptól volt a váltás...párhuzamosan meddig forgalmazhatták a régit itthon?
Mondjuk találtam érdekes motort...2008-as és még a régi lengővilla...régi műszerfal..
Esetleg tudja valaki ,hogy 2008-ban mennyi volt ennek a motornak az új ára?
Nem vettem meg a naagy vasat!
Megvehettem volna, de inkább a 600-as "libakergető" mellett döntöttem, lehet később megbánom, de ez van, 20 év után ez jó lesz "kezdésnek" azt max meglássuk mi lesz a következő vas.
FZ1 vagy GS500..
Nen azt írtam , hogy nem elég , egyébként aki még nem próbálta a nagyot , nem tudja miről beszél.
Én muszályból cseréltem , a kicsit imádtam vezetni , nagyon jó volt és elég is , de a nagy az nagy .Más , hogy első motornak mi való , az agyilag dől el , van akinek egy 250- s is sok és van akinek teljesen mindegy . Attól , hogy valaki nagy vasat vesz , még nem állat , csak az tetszik. Ennyi.
Amúgy igen, a 78 lovas változat ez.
Uj ara? Miert is fontos ez? Allapotot veszunk, nem evjaratot? 2.2 -2.4 kozott voltak ezek.
sempai42 kukac gmail pont com
2007-ben melyik hónaptól volt a váltás...párhuzamosan meddig forgalmazhatták a régit itthon?
Mondjuk találtam érdekes motort...2008-as és még a régi lengővilla...régi műszerfal..
Esetleg tudja valaki ,hogy 2008-ban mennyi volt ennek a motornak az új ára?
Amúgy még mi is magázódunk az Fz6-al, de az idejei lesz az első teljes szezon... ツ
Ez nem számla volt csak ajánlat :D de végül csak pár dolgot rendeltem és csináltattam meg belőle.
Üdv
Megvehettem volna, de inkább a 600-as "libakergető" mellett döntöttem, lehet később megbánom, de ez van, 20 év után ez jó lesz "kezdésnek" azt max meglássuk mi lesz a következő vas.
FZ1 vagy GS500..
Én muszályból cseréltem , a kicsit imádtam vezetni , nagyon jó volt és elég is , de a nagy az nagy .Más , hogy első motornak mi való , az agyilag dől el , van akinek egy 250- s is sok és van akinek teljesen mindegy . Attól , hogy valaki nagy vasat vesz , még nem állat , csak az tetszik. Ennyi.