Egy angol nyelvűt találtam én is, alig 450 oldal.. Valami könnyedebb olvasmányt keresek, lehetőleg szótárazástól és robbantott műszaki ábráktól megkímélve magam, mert nem szétszedni akarom csak használni, de egyelőre csak azt tudom hogyan kell elindítani
Bocs, én hibám, most nézem, hogy az nem táska, hanem doboztartó az oldalán....
külön-külön mennyiért adnád? - kollega jelentkezett múltkor a doboztartókért, biztos érdekli még! :)
Sziasztok!
A mai nappal végre beléptem az FZ6N tulajdonosok táborába
Tudna esetleg valamelyikőtök valamilyen kezelési utasítást linkelni vagy küldeni magyar nyelven?
Köszönöm előre is!
én néztem rosszul. 10000-re áll be.
végigtúrtam már minden manuált (kb 5öt) és az egész netet, nem találtam értékeket, hogy mit kellene mérni.
Bejelölöm hol volt. Megpróbálom beállítani, ha sehol se lesz neki jó, akkor elromlott. 5ezer egy bontott tps.
Köszi mindenkinek a segítséget , majd hétvégén folytatom.
hogy szar a tps.
De multiméterrel le tudod ellenőrizni. Valahonnan töltsd le a service manualt,abban benne van minden.
Nekem is ugyan ez volt a gondom és kicserélni is halál egyszerű. Még én is megoldottam.
Más: Beszéltük már itt, hogy furcsán mér az fz üzemanyag jelzője, hétvégén kicsit kísérleteztem, villogott már a tartalék, elkezdte számolni mennyit mentem vele, 30km után tele tankoltam. Ellepte azt a sok lyukú lemezt a benzin és így ment bele 14liter. Véletlen összetalálkoztam egy 6ossal is hétvégén. :)
Ez van meg másnak is?