Hogy te milyen figyelmes vagy Amíg nem tudom feladni a cuccost, addig minek keresgéljek dobozt? Addig meg nem adom fel, amíg nincs meg a csináltatás ára. Most úgy néz ki, hogy talán marad annyi, ha kicsengetem a kövi félévre a tandíjat
Az én fekete N-em nem tetszik? .-)
Jó igaz, ez a képen szépen ki van vaxolva, meg jól összejön az ezüst felni, szép markolat, nem gyári tükör, új kormánysúly, tényleg mutatósabb mint az enyém.
Esetleg szerintetek használható a sportdob (Martin dob van a gépen) tisztítására is?
Természetesen leszedve, amit a műszaki miatt most amúgy is meg kell tegyek.
Keresgéltem egy hozzászólást itt a topikban még őszről, és találtam egy ilyet tőled: "Pedig jól ki akartam faggatni, hogy hogyan postázta el a cuccot". Ez volt szeptember elején. Nem kapkodtad el a kartondoboz kérdést!
Ez a motor teljes úgy néz ki, mintha lefelejtették volna az idpmot a lámpa körül. Kerek lámpával más hatást keltett, de az új olyan, mintha beleuntak volna a tervezők és csak a lámpát csinálták volna meg. :D Kb. így néz ki minden motor, amiről levennénk a fejidomot és csak a lámpa maradna.
Jó igaz, ez a képen szépen ki van vaxolva, meg jól összejön az ezüst felni, szép markolat, nem gyári tükör, új kormánysúly, tényleg mutatósabb mint az enyém.
A BAZ Megye mit takar kicsit pontosabban?
Természetesen leszedve, amit a műszaki miatt most amúgy is meg kell tegyek.
Amúgy pont ugyanez, csak nekem Fazer felirat van rajta, nem Fz6:
Tennél fel képet a tankbőrről?
Légyszi-légyszi...
Köszi
Köszi,
Zoli
Akkor ahhoz megyek, aki a legközelebb van. Ki pesti?
Ilyenem még lesz egyszer és az az utolsó.
A legszebb.
De tényleg.
Bár tény hogy kellene rá a gyári óratakaró.
Ez.
Mi a véleményed?
Az hengerhiányos.