Sziasztok!
Most regeltem be ide, mivel láttam itt pörög a fórum !
Szóval húsz év kihagyás (mz-s korszak) után elhatároztam ismét nyeregbe szállok!Mindig is imádtam motorozni ezért hosszas vívódás után az FZ6S mellett döntöttem, ez részben anyagi megfontolás volt, de inkább a motor külseje fogott meg.
Olyan 7-800 ezret szánnék a motorra, bár ez az árkategória elég necces, ahogy nézem a hirdetéseket (bár most felbukkant a hahun egy szép S2 9é).
Az volna a kérdésem, hogy van valami egetrengető különbség (a külsőn, műszercsoporton stb) kívül az S1-S2 Között?
Illetve magasságom miatt (egynyolvannyolc) nem lesz "kicsi" nekem ez a gép?
Próbaúton még nem voltam, csak ráüléses próba volt, és így kényelmesnek tűnt a motor.
Előre is köszönettel: egy újrakezdő
FZ6-S-en az ülés alatt is keresgetik az E betűt a vizsgán? Egy gyárival teljesen egyező méretű és formályú, csak kicsit mélyebb hangú dob van a gépen. Nincs kedvem visszaszerelni...link
valaki keresett pár hónapja leo vince kipuffhoz műbizonylatot .most megtaláltam ,ha kell szóljon ,de kell hozzá motortípus is
(ettől függetlenül nincs rá garancia ,hogy elfogadják ,de a márkaképviseleten azt mondták ezt nyomtassam ki)
Lenne egy kérdésem. A 2006-os piros FZ1 színe megyegyezik a 2005-ös FZS 1000 színével?
Vettem egy hasidomot, amit le szeretnék festetni, de csak az FZ1 színkódját találom...
Akkor holnap sokunknak nehéz napja lesz. Én megyek be a dékánhoz könyörögni, hogy ugyan mennyit enged az utolsó félévem költségtérítési díjának feléből, ugyanis elfogytak az államilag finanszírozott féléveim...
Azt azért nem írtam bele a kérelembe, hogy jól jönne a megmaradt pénz az Tenerére...
Most regeltem be ide, mivel láttam itt pörög a fórum !
Szóval húsz év kihagyás (mz-s korszak) után elhatároztam ismét nyeregbe szállok!Mindig is imádtam motorozni ezért hosszas vívódás után az FZ6S mellett döntöttem, ez részben anyagi megfontolás volt, de inkább a motor külseje fogott meg.
Olyan 7-800 ezret szánnék a motorra, bár ez az árkategória elég necces, ahogy nézem a hirdetéseket (bár most felbukkant a hahun egy szép S2 9é).
Az volna a kérdésem, hogy van valami egetrengető különbség (a külsőn, műszercsoporton stb) kívül az S1-S2 Között?
Illetve magasságom miatt (egynyolvannyolc) nem lesz "kicsi" nekem ez a gép?
Próbaúton még nem voltam, csak ráüléses próba volt, és így kényelmesnek tűnt a motor.
Előre is köszönettel: egy újrakezdő
Költözök is ki a garázsba.
ezek a kódok közül melyik szerepel a dobon?
2005-ös színkódok:
http://www.colorrite.com/wizar...
Sajna piros nincs köztük...
(ettől függetlenül nincs rá garancia ,hogy elfogadják ,de a márkaképviseleten azt mondták ezt nyomtassam ki)
Lenne egy kérdésem. A 2006-os piros FZ1 színe megyegyezik a 2005-ös FZS 1000 színével?
Vettem egy hasidomot, amit le szeretnék festetni, de csak az FZ1 színkódját találom...
intercoolman@freemail.hu
Azt azért nem írtam bele a kérelembe, hogy jól jönne a megmaradt pénz az Tenerére...