Egy ilyen hasidom alakítás kb 15 ezer.
Nekem volt elrepedve meg el is törve a hasidom és utánaérdeklődtem.
Inkább megragasztottam 2 komponensűvel és azóta is frankó.
Szia. Nekem is a bukócső lett átalakítva. Annyi az egész, hogy pár cm-el kell megemelni, és bele toldani.Utána lehet színtereztetni. Jó hegesztőt keress mert igen vékony az anyag,de nem egy nagy durranás meló. Így a gyári hasidom is megmarad.
Szerintem nem olcsóbb ha az idomot alakítod. Fényeztetni lehet többe fájna mint átalakítani a csövet.
Nekem is ma... Még azt mondják, hogy a motor veszélyes. Leparkoltam egy nyerges mögött kb 2 méterre, elkezdtem a Peugeot Partnerből a hátsó ajtón kipakolni, közben iPhone a kézben. Egyszer csak nekem jön az autóm, hátralök, telefon elejt, próbálok menekülni, hogy ne tolják rám a saját kocsimat... Nem volt mókás. Csillagokat is láttam meg minden, ahogy felkeltem...
Néha szar ügy ez a kijelző fényerő. Most már elég jó kijelzők vannak a telókban, talán jó lesz.
Én egyszer mikor egy tréning szerűségre mentem sikerült annyira néznem a kis vacakot, hogy majdnem eldobtam a vasat. Nem láttam, hogy 100 vagy 700 méter múlva kell jobba fordulni. 100 volt, mert 50re váltott. Nagy fékezés, a motor billegett jobbra-balra. Valahogyan talpon maradtam, de nagyon tanulságos volt.
Nekem az x960-asban nem cserélhető az akksi, a 850-860-asban simán, mint a Nokiákban. Igaz én szinte mindig USB-ről használom, mert úgy nagyobb fényerővel nyomja. Kb 2 éves, minden hétvégén használtam csak, de sem karcolásról sem akksi gondról nem tudok beszámolni, kb 2 órát most is elvan töltés nélkül ha kell.
Én azért szeretem jobban használni, mint az iPhone-t mert, tuti akkor hív fel valaki elmesélni az életét, amikor legjobban eltévedek.
Pedig a Waze nevű program aktív támogatása többször jól jött már, hogy mikor van trafi, vagy full dugó.
Valami igen régi wayteq navit használtam eddig motoron.
A céges szörmedvény teherautón még mindíg megy.
De megpusztult az akksija és nem éri meg cserélni.
Inkább ez mint más.
Fényerő nulla pláne ha beteszi az ember egy olcsó navi bag-ba.
Hullámosodik,karcolódik az átlátszó felülete a tartónak így gyakorlatilag tükörként funkcionál a cucc.
80-100-nál reflexből úgy néztem rá nogy bal kézzel takartam és odahajolta.
De működött.
Most valami kényelmesebbet kéne találni.
Néztem garminokat használtban.
Most nem 5aláltam olcsóbbat.
Talán az Etrex-ek és a streetpilot igen kis képernyősei mennek 20-25e körül.
Emmeg a kínyai nagy,új,igo-s.
Kiváncsivá tett mi lehet a kurfli benne.
Szóval a februári beszerzés erre megy el.
Meg végre beüzemelem a láncolajzót.
Én is, ha már ezért fizetnek. De mégis van olyan 'tök' navi, amivel nem lehet boldogulni.
Én ezért vettem Wayteq x960Bt-t ( http://www.wayteq.eu/hu/x960bt ) Autóban is motoron is jó, van benne FM transmitter amivel a 12éves Kenwood fejegységemmel meg tudom etetni az mp3-akat amit gyárilag még nem tud. (Mehet párhuzamosan a zene meg a navi, illetve amikor sokat jártam Szolnokon, akkor inkább film ment rajta.)
Van benne kékfog, amivel ki tudom hangosítani a telefont. Elvileg akár az autó hangsugárzóit is tudja használni, hogy halljam a másik felet, és nyilván van benne mikrofon. iPhone-val nem próbáltam, de annó a Nokiából felszedte a telefonkönyvet is, szóval simán kezdeményezhető hívás direktben a naviról.
Ja és persze iGO tehető rá, valami bruttó 26e ért áruljuk sw nélkül. Igaz ebben csak az autós tartó van benne, meg nyilván a szivargyújtó töltő és egy adatkábel.
No és ami a motoron hasznos lehet, nekem nincs ilyenem, autóban még nem kellett, motorra pedig csak ősszel lett tartó: http://www.wayteq.eu/hu/node/3...
Még csak autóban próbáltam ki jól működik.Van hozzá autós tartó, motoros aktív tartó ami tölti is és bluetooth. Be lehet úgy állítani hogy a gyújtáskapcsoló vezérli a bekapcsolását és a kikacsolását.
Igo8 programot rakattam rá 38+3ft program.
A fém az jó! Egyszer vittem el Pestre a GPS-t és a tartóját, majd visszafele a benzinkúton (már majdnem itthon) vettem észre, hogy az egyik lába törött, és elszállt valahol, csak a lélek tartotta egyben; szerencsére a GPS nem esett ki.
Nekem van egy kontaktom, aki mindenféle világítás moddolást csinál. Izzócsere, háttérvilágítás műszerfalon, lámpába angel eye; elvileg bármit. Valahol megvan az emailje is, szívesen megkeresem, ha érdekel valakit.
Aki nem akar fékezni, hiába tud