Köszi szépen, gyorsan írtam is a yamaha worldnek, kíváncsi leszek milyen árat mondanak rá... Utána megpróbálok kintről rendelni, ha nagyon eltérő az ár.
Köszi szépen, kilométer az van, sajnos nem mindig balesetmentes, biztos mások is ilyen komolysággal kívánják, ahogyan Te. Ettől függetlenül fenntartom a válaszomat.
Egyébként az oldal jobb felső sarkában van egy ügyes kis dolog, úgy hívják, kereső. Ha oda beírod, hogy "olaj", találsz az enyémnél "komolyabb" információkat a témában. De segítek: klikk ide.
Egyébként meg mindegy, milyen olajat raksz bele, amíg a gyár által előírt viszkozitásnál maradsz. A lényeg, hogy megbízható helyről vedd, ne Noname legyen, és a gyár által előírt periódussal cseréld.
Sziasztok,
Csatlakozom a táborhoz.
Motorolajat milyet ajánlotok a vasba?
Esetleg valami extra amire figyeljek karbantartásügyileg?
Ezelőtt Hornet 900-am volt, aminél semmi nem kellett 2év és 25000km alatt. (kötelező dolgokon kívül)
Üdv.
Elsőnek én is valami 112fontost néztem, evotech márka talán. De aztán gyorsan letettem róla, szimpatikusabb ez a hong kongi a pénztárcámnak. Hihetetlen mennyi pénzt ellehet költeni motoros kiegészítőkre.
Valami markasabb kar tuti nem fakul es sok a szin belole.
En speciel ASV kart neztem ki.
Csak sajnot vagy negyven rugo a par.
Igy csak nezes szinten maradt.
Vettem kinait.
Jol nez ki de egyszeruen nem allithato akkorara mint a kezem.
Igy visszakerult a gyari ezust.
Akkor marad a fekete-fekete párosítás. Csak a piros kifakult valakinek, aztán azért gondoltam rá, hogy akkor le porfestem majd. De feketénél nincs ilyen probléma.
A porfestés szerintem karokon nem néz ki valami jól.
Valahogy lekerekíti a formákat.Túl vastag réteget tesznek fel.
A karokat eloxálják gyárilag.
Én vennék valami gyári cuccot.
Profibban nézne ki.
Azt megkérdezhetném, hogy amit rendeltél fék meg kuplung kart, annak az állító pöckét le lehet szerelni? Fekete-piroson gondolkodok, csak ha a piros szín kikopna, letudom por festeni, csak ahhoz szét kell szedjem. Előre is köszi.
Ésakkor én hogy csináljam?
10000-ezrenként cseréljem az olajat 20000-enként tegyek bele 3 gyertyát?
komolyan.
Szép motorod van, tetszenek ezek az oldalidomosak is. Én motul 7100 10w40et raktam a motorba.
Egyébként az oldal jobb felső sarkában van egy ügyes kis dolog, úgy hívják, kereső. Ha oda beírod, hogy "olaj", találsz az enyémnél "komolyabb" információkat a témában. De segítek: klikk ide.
Egyébként meg mindegy, milyen olajat raksz bele, amíg a gyár által előírt viszkozitásnál maradsz. A lényeg, hogy megbízható helyről vedd, ne Noname legyen, és a gyár által előírt periódussal cseréld.
Mint ahogyan a Hondánál...
Köszönöm a kielégítő, hasznos információkat.
Válaszod komolyságához hasonlóan, sok-sok balasetmentes kilómétert kívánok neked!
Üdv.
Ha valakit érdekel , jelezzen. Köszi.
Csatlakozom a táborhoz.
Motorolajat milyet ajánlotok a vasba?
Esetleg valami extra amire figyeljek karbantartásügyileg?
Ezelőtt Hornet 900-am volt, aminél semmi nem kellett 2év és 25000km alatt. (kötelező dolgokon kívül)
Üdv.
En speciel ASV kart neztem ki.
Csak sajnot vagy negyven rugo a par.
Igy csak nezes szinten maradt.
Vettem kinait.
Jol nez ki de egyszeruen nem allithato akkorara mint a kezem.
Igy visszakerult a gyari ezust.
Valahogy lekerekíti a formákat.Túl vastag réteget tesznek fel.
A karokat eloxálják gyárilag.
Én vennék valami gyári cuccot.
Profibban nézne ki.
Nálam az asztalos Ladája a nyerő
Vegyél ihletet innen a goldwingről.