Ahogy látom itt csak 44-es van, ahol találtam ott van XL-es, ami elvileg 56-os. Az majdnem biztosan jó lenne, viszont valamiért visszautasítja a PayPal a tranzakciót. Csak nem értem mi baja van....
Sziasztok! Bagatell kérdés:bnőmnek szeretnék bukósityakot! HJC-ket nézegettem! Az olcsóbb kategória télleg annyival sz@rabb is vagy élettartam beli különbség van? Köszi
Igazából akkor vette meg egy nő, mikor beléptem az ajtón. Akkor azért sokféle halálmód lepergett a szemem előtt, aminek kitettem volna szerencsétlent.
Végül is ő ért oda hamarabb, így jártam.
Hétfőn megjött a v47. Nagyon szép, meg nagyon büdös is. Az első napot szellőzéssel töltötte. Remekül működik a fék/világítás nekem is. Erősen filózom rajta, hogy a vízszintes plexi mögé teszek irányjelzőt is. Csak még nem tudom, hogyan vigyem át a jobb-bal pozitívot.
Nyáron Amerikában béreltem egy 300 lóerős Nissan és volt olyan jó vezetni, mint egy motort. Nem hiányzott, hogy "mértnemmészmár?" vagy a "ajj, motorral már a 12 autó előtt lennék, halaggymá!". Lehet imádni a teljesítményt, a sebességet és mindent ami ezzel kapcsolatos józanul és felelősségteljesen is.
Gyári akksik akciósak most Szegeden, a Yamahában.
Borsodi Kalmár Sándor - Alkatrész értékesítés és szerviz
+36/30 479-55-05