Most láttam, hogy Tiszaújvárosban laksz, van a környéken jó motoros útvonal vagy úti cél? Jó pár rokonom ott lakik, de motorral mindössze egyszer mentem el hozzájuk. Előre is köszi.
Szerencsémre az enyémen gyárilag dunlop volt, sokkal hamarabb elkopik mint a BT20, de jobban is tapadt.
A bt20 egy kemény túra gumi, ami hajlamos csúszkálásra...
Én mindenképp párban mondanám, így a két guminak a profilja,tapadása megegyező lesz.
Igen, még a gyári van rajta. És nagyon remélem, csak ezért ilyen rakoncátlan. Egy Dunlop Sportmax Sportsmart 120/70 zr17 m/c 58w gumit tervezek helyette.
Pl egy sima körforgalomban is mindenáron fel akar állni. Márciusban gumi csere, mert úgy érzem kemény mint a bakelit. Remélem az meghozza a várt eredményt.
Igen, a szimeringet is olajat is mindkettőben. Bár nem én, hanem a debreceni Yamaha szervíz. Hirtelen nem tudom hol a számla, így passzolom pontosan mi került bele. Repsol vagy motul asszem.
A bt20 egy kemény túra gumi, ami hajlamos csúszkálásra...
Én mindenképp párban mondanám, így a két guminak a profilja,tapadása megegyező lesz.
A hátsóval nem volt bajom.
Túl puha vagy mi a baja mert azt még nem tudjuk
Szevassz
Én ma 2 tank üzemanyagot motoroztam !
tavasszal a lovak közé kell csapni, én majd egy kis futómű tuningba csapok bele.