Eladni a Fazerem (szomorú szívvel, teszem hozzá) és venni egy Szörnyet helyette.
Szlovákiát mindenképp meglátogatom. Szlovénia is jó lenne, vagy egy Ausztria.
B.U.É.K. !
Végre elhoztam a gépet a szerelőtől! Szelepállítás, szinkron, vezérműlánccsere! Hihetetlen hogy ennyit számítanak a jó beállítások. Semmi zörgés, hangja mint a villanymotornak. Mutatta a szerelő a diagrammot javítás előtt és után, hát volt különbség! Dobozvilágítás témában két kép ( ledszalag, méterenként 120 db. piros színű!):
2014-es tervek?
Nem tervezem még lecserélni a gépet, nagyon meg vagyok vele elégedve, és csak őrült pénzmennyiség hozzáadásával tudnék kategóriákkal jobb gépet venni. Szóval még tart a szerelem.
Míg kitavaszodik egy kis szerelés:
- próbáltam egy féklámpa villogtatót beszerelni a dobozhoz, de két délután tartó próbálkozás után feladtam, és beszereltem a kocsimba. Egyszerűen nem jött össze inkább feladtam.
- gomba helyett bukócső csillogós ezüst mint a váz, oldalsztenderre egy kihajtást könnyítő felhegesztése, és az egész oldalsztender is a felfogatásával együtt csillogós ezüst, ha már az ezüst váz végén van.
- Túrát több egynaposat tervezünk majd a csapattal Ausztriába, és Szlovákiába.
- Idén két hosszabb túrát szervezünk a nyár elejére egy 3 napos Magas Tátra Zakopane.
- A nyár végére egy 6 napos Bosznia-Hercegovina, Visokó-i piramisok, Szarajevo, Neretva völgye, Mostar Dubrovnik útvonalra.
695-öst nézegetek, de 1000 ie is szóba jöhet. Minden attól függ, hogy mikor tudom eladni a gépet és akkor milyen lesz a felhozatal.