ez az fzs1000 egy nagyon eltalált forma, hálistennek, hogy a 600as is megkapta az idomot
nem csak ezért én meg akarom tartani a drágát, és legközelebb mellé venni egy másik motort. Mondjuk úgy, hogy nem azért lettem mérnök, hogy ne tudjak 2 motort fenntartani. És az álom még messze van, berlinetta...
Hát, remélem ott már nem fogod látni, mert akkor nem sikerült megszabadulni az egyetemről.
Tény, hogy sok mindenben szebb a Fazer, de kétségtelen, hogy a CBF "korszerűbb", modernebb kinézetű, szerintem. Inkább az a megdöbbentő, hogy a Fazer mennyire időtálló forma.
corollllll...
hát a fézer szebb de ez csak az én véleményem, nem véletlenül vettem én is olyat
Egyébként a két motor idomzata/lámpája nagyon hasonló. Majd a következő félévben megnézegetem a goldmann-on
:) igen, feltöltöttem az akksit picit kiszellőzött, mert szerintem megszívta magát és elindult szivatóval gáz nélkül.
szombaton motoroztam vele egy nagyobb kört.
Teljesítményadó
- a gyártási évben és azután következő 3 évben: 345 Ft / kW
- a gyártás évét követő 4-7. naptári évben: 300 Ft / kW
- a gyártás évét követő 8-11. naptári évben: 230 Ft / kW
- a gyártás évét követő 12-15. naptári évben: 185 Ft / kW
- 16 év felett 140 Ft / kW
Az enyém 98-as évjáratú. Eddig 12950-et fizettem, de jövőre leesek a csóró öregjárműves kategóriába, és már csak 9800 lesz. Ki mondta, hogy drága a motorozás?!
Mintha láttam volna párszor ezt a sárga csodát a Corvinus környékén