Nekem ugyan ez a gumim van!Dunlop Sportmax Roadsmart hátul elől Sportsmart.Nekem sem azonos a kettő de szerintem ez igy párban jó választás volt!12000van benne lassan cserés is de a kettő egyszerre kopott el!Jó kis gumi ez csak kicsit borsos az ára
Sziasztok!
Kérdésem az lenne használ-e valaki első gyári(16) lánckerék helyett 15-öset!Cserére érett az enyém és gondolkozok az eggyel kisebb keréken.Gondolok itt az egykerekezési hajlamra egy kövér gáznál! Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az ne tartsa magába! Köszi
Yamaha FZ6 (fazer) mocihoz keresek papiros vázat, a hozzá tartozó blokkal blokköntvénnyel. Valaki tudna segíteni ebben? Illetve, hogy a régi vázszám alapján tudna nekem valaki segíteni kideríteni több infót?
Ez teljesen normális. Autóé is ennyit csal, még a digitális is
Nem 6.ban tutira, de szerintem még 5.ben sem forogja ki magát. Érdekes, hogy 6.ban 100-nál 9000-et, 130-nál 12000-et, de 170-nél (az a vége, bár 180-ig van skálázva az óra ) csak 14500-at forog.
Egyébként erre vonatkozott a kérdésem.. mert pl a gs-em hiába volt elforgatható elvileg 9500-ig is, az istennek se ment óra szerint 170-175 fölé... az meg egy ezressel kevesebb fordulatszámban, mint az elméleti maximum.
Mondjuk az is igaz, hogy nagy bátorság volt 150 fölött azon a motoron az úton kívül bárhova máshová figyelni
Kérdésem az lenne használ-e valaki első gyári(16) lánckerék helyett 15-öset!Cserére érett az enyém és gondolkozok az eggyel kisebb keréken.Gondolok itt az egykerekezési hajlamra egy kövér gáznál! Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az ne tartsa magába! Köszi
Végsebességnél nyugodtan levonhatsz 10%-ot.
Fz1-nél Agonál bemérve 225-ös óra szerinti sebesség 205 volt.
Nem 6.ban tutira, de szerintem még 5.ben sem forogja ki magát. Érdekes, hogy 6.ban 100-nál 9000-et, 130-nál 12000-et, de 170-nél (az a vége, bár 180-ig van skálázva az óra ) csak 14500-at forog.
Minél nagyobb a sebesség annál több a diferencia.
Mondjuk az is igaz, hogy nagy bátorság volt 150 fölött azon a motoron az úton kívül bárhova máshová figyelni
Hétvégén kíváncsiságból megnézem GPS-szel, mennyit csal az óra.
Es te atlag alatti potyka vagy.
A Divi alattam (motorcuccban is bőven 70 kiló alatt vagyok) simán leforogja a 5.-et.. és nem az erőhiány miatt van relatív alacsony végsebessége.
Szerintem brutális lett. Pár kép:
link