Kössz előre is a segítséget !
Július 15-én kezdtük a hotel építését. Pont a legnagyobb kánikulában.
Embertelen időszak volt mindenkinek.
A karikás kaja , nekem jó. Ez olyan félpanziós ellátás. Nekem megfelel , de már a két hónap alatt az összes menüs vacsorát legalább négyszer végigettem
Most épül a Provence Hotel XXXX a Böszörményi úton. ( a repülőtéri út )
Én vagyok az építkezés felelős műszaki vezetője.
Keddtől péntekig vagyok itt. A INGA hotelben lakom , és a Karikásba járok reggelizni , vacsorázni. Két hete motorral mentem-jöttem.de uncsi autopályán 2x250km.-et menni
Hop tudom megnézni hogy a 46os hibakód mit jelent? Hazafelé jövet megálltam "szerelést igazítani" és alapjáraton kigyulladt a narancssárga hiba visszajelző. De menet közben nem.
Berber! Te jöttél ma egy csapattal Pilisvörösváron 2óra tájban?
A lámpánál fordultatok d.kő felé. Én egy bmw gs mellett álltam
Volt köztetek két cb 1000 r is
Én épp a héten nézegettem mivel az enyém 9éves(még bírja)
ha jól emlékszem találtam Bannert 15-16körül!Olcsóbban sajnos nem!De mit is akarunk?ha csak 5 évet elmegy már jó
Az volt, hogy amire odaértünk a motor fele le lett cserélve. Az ülés helyett az a piros vacak műbőrrel lefedett szivacs várt. Az eladó mindjárt megnyugtatott minket, hogy a hétvége folyamán egy kárpitos rávarázsolja az a piszkos foltos piros műbőrt. Az első sárvédő is le lett cserélve. A tankra került egy "gyári" yamaha matrica, szerintem a próbaút során már lejönne. Mivel látta, hogy nem hatott meg minket a garázstüzes történettel, előkereste a megolvadt lámpát. Mikor hiányoltam a fejidomhoz tartozó kormány felőli fekete idomokat (nem tudom mi a nevük), egyet előhozott, de az több helyen volt forrasztva és még repedt, hiányos volt.
Szegény motornak a bontás maga lenne a megváltás. Nem értem miért egyben próbálja eladni.
Úgye szépet írtam róla
Milyen évjáratú a géped ?
Semmi fotó !
Július 15-én kezdtük a hotel építését. Pont a legnagyobb kánikulában.
Embertelen időszak volt mindenkinek.
A karikás kaja , nekem jó. Ez olyan félpanziós ellátás. Nekem megfelel , de már a két hónap alatt az összes menüs vacsorát legalább négyszer végigettem
Én vagyok az építkezés felelős műszaki vezetője.
Keddtől péntekig vagyok itt. A INGA hotelben lakom , és a Karikásba járok reggelizni , vacsorázni. Két hete motorral mentem-jöttem.de uncsi autopályán 2x250km.-et menni
A lámpánál fordultatok d.kő felé. Én egy bmw gs mellett álltam
Volt köztetek két cb 1000 r is
150mm x 69mm x 130mm
YT12B-4 / YT12B-BS
ha jól emlékszem találtam Bannert 15-16körül!Olcsóbban sajnos nem!De mit is akarunk?ha csak 5 évet elmegy már jó
Szegény motornak a bontás maga lenne a megváltás. Nem értem miért egyben próbálja eladni.