Autópályán oldalszélben zajos volt, de mikor lejottem a pàlyárol es megszunt az oldalszel a Matraban csendes volt azonos temponal.
Van benne ilyen felpumpalhato arcbetet, amivel rafeszul a fulem alatt es az arcparnaknal.
Viszont kimostam a Hjc belso reszeit, es igy felpuffedtek a parnak, majd kiprobalom javilt e valamit ettol...
hát igen, a te ülésedet sokan irigyeljük
Én ma 5-6 óra motorozás után voltam úgy, hogy leugrok a motorról. Pedig voltak szünetek, és addig kb. csak 260km-t mentem. Bementem egy lidl-be venni csokit. Azután már fasza volt.
Én azt vettem észre, hogy nagyon kicsi üléspozíció-változtatás is sokat számít. Volt, hogy elindultam és egyből elkezdett görcsölni a lábam. Leszálltam fél percre, majd vissza a motorra és minden rendben volt.
Mi az ülés németül? Hogyan keressek e-bay-en?
Ha már ennyi guru van itt két beruházás vár még rám a télen.
Egy hátsó doboz, illetve ahhoz tartó konzol a 2008-as Fz6n S2-re. Nyilván Givi doboz, de a ha tud valaki konzolból alternatívát ezekhez a dobozokhoz, azt is szívesen megnézném.
A másik a bőrruha. Csak nadrág és dzseki érdeke, a többi megvan. Nem tudom a Yamahának van-e saját márkás terméke, ha van jó-e. Vagy maradjak a Dainese - Alpinestars cuccoknál? Szoktak-e ősszel valahol akciózni?
Nekem téli project az ülés felújítás. Amikor vettem a motort átszabattam, csak sajnos hülye voltam. A gyári tizensok éves szivacsból lett kiszedve, jó sok és pont. Na azóta jól összetömörült az anyag, szóval mostmár olyan érzés mintha a vason ülnék, szó szerint. Megy is majd az ülése Gibbonhoz egy újraszivacsozásra. Beszéltem vele telefonon vagy fél órát, igazából nem mondta konkrétan, de az volt a lényeg, hogy ez az épített szivacs is sokkal jobb lesz, mint a gyári, ha nem megy le az ember a térképről (mint én) akkor nem nagyon fogja érzékelni a zsleé hiányát. Viszont ha jár hosszabb túrákon, akár csak egyszer is egy évbe, mint pl. Dipshit kolléga, akkor megérheti. Viszonyításként az újraépített szivacs ugyanannyi az egész ülésre, mint a zselé egy ülőfelületre. Azt hiszem PhaserSix kollégának volt velük üléses sztorija, csak mostanában nem látom. Pedig jól ki akartam faggatni, hogy hogyan postázta el a cuccot
Sokáig hülyeségnek tartottam a zselés ülést, aztán amikor olcsóért tudtam venni egyet, hát megvettem. 6-700 km után ugyanúgy szállok le, ahogy felültem. Nem ismerem a magyar kárpitosok módszereit, sajnos az enyémen sem tudom, milyen típusú ülés van, de nem hazai.
Van benne ilyen felpumpalhato arcbetet, amivel rafeszul a fulem alatt es az arcparnaknal.
Viszont kimostam a Hjc belso reszeit, es igy felpuffedtek a parnak, majd kiprobalom javilt e valamit ettol...