kb 3 hét múlva van időpont és a gyári tűszelep csomag 20ezerbe kerül.
Szerintem ez a legrosszabb lehetőség. HA bármi más van ennél csak olcsóbb.
Mondjuk ez nem 20ezer. És még ez sem.
nah ez az amit a szerviz nem fog elismerni, azt mondja, hogy xy alkatrész ment szét azóta. Bár örülnék, ha valóban csak egy 20 forintos o-gyűrű okozná a galibát.
Holnap megmérem a karbikban a benzinszintet és abból már okosabb leszek. Valószínűleg a 3. henger karbijában túlfolyik a benzin, és annyit nem tud berobbantani a gyertya csak nagyobb fordulaton.
Még egy technikai kérdés. A légszűrőházban állt a benzin, viszont az össze van kötve egy csővel a blokkal (kartel gáz elvezetés). Lehetséges, hogy ezen folyt le benzin? Erről nem találtam semmit a manualban. Nem tudom pontosan hogyan és hova van bekötve.
Most E-s drm -van barátnőmmel mentünk kunmadarasra 90 km-t és olyan érzésünk lett volna mintha be.. ezért néztem 600-osokat 1000 még nagy lenne szerintem:D
Mi a különbség köztük?
jót néztél?
Szerintem ez a legrosszabb lehetőség. HA bármi más van ennél csak olcsóbb.
Mondjuk ez nem 20ezer. És még ez sem.
arban van kulombseg, de egyebben is?
A kartergáz a forgattyúsházból jön, onnan biztos nem jött benzin.
Holnap megmérem a karbikban a benzinszintet és abból már okosabb leszek. Valószínűleg a 3. henger karbijában túlfolyik a benzin, és annyit nem tud berobbantani a gyertya csak nagyobb fordulaton.
Még egy technikai kérdés. A légszűrőházban állt a benzin, viszont az össze van kötve egy csővel a blokkal (kartel gáz elvezetés). Lehetséges, hogy ezen folyt le benzin? Erről nem találtam semmit a manualban. Nem tudom pontosan hogyan és hova van bekötve.
Van tetőcsomagtartóm,rozsdás acélfelnim és vonóhorgom.
Tökéletes sleeper lenne.
Bár én női járgánnyal járok 6,5-7 literrel.
És a mini tuti kevésbé szétfosott.
Vagy a Mini vagy egy wrx...