Én mostanában nézegetem a motorokat és azt veszem észre, hogy ez is kisebb mint a fazék, meg ez is, meg amaz is. (sv, xj6, talán a hornet is)
picivel több mint 1 éve én még vadul sv-ket nézegettem és nem fazer kellett. Aztán sok motorossal beszéltem és fazer mellett döntöttem. Mondjuk úgy, hogy volt jó pár indok az sv ellen.
Azóta sok sv-sel találkoztam és úgy gondolom jól döntöttem.
Hali Ádám!
Schláth Péter munkáját dicsérted az albumodban is. Hogy bírja a strapát a rendszer?
Nekem Top Case tartóra lenne szükségem Monokey rendszerű Kappa dobozhoz (egész jó áron vettem: 25e-ért 60e helyett 3 hónaposan ).
Most épp az egyedi gyártókat keresgélem, mert a gyári és a GIVI (és ugye a Kappa) ára kissé húzós. Használtan meg nem találtam, csak platnit, de az is Monolock rendszerű
Kérj kölcsön valakitől egy ThrottleRockert ha ódzkodsz a vételtől (utána úgyis venni fogsz). Mióta megvan egyszer levettem, hogy milyen is nélküle ismét... hát nem mentem 10 kilométert és visszaraktam.. ez az első lépésem a goldwing felé azt hiszem
Valamivel húzni kell ha gondolatra még nem megy.
Az ujjaim ráfonódnak és hát izommunkát fejtek ki.
A párnák a husos mancsomon na az nem szereti a túrát.
Most is érzem a combom belső oldalát amit konkrétan elültem.1800 Km után.
A jobb kezem is éreztem rendesen.Ha 3x 10 órát markolod a gázkart és nem tudod pihetetni.
De én vén hülye fasz vok szar izületekkel.
Mondjuk valóban Neked volt SV-d. Én csak egyszer mentem egy N verzióval kb 100km-t, Én abból indulok ki
A GS500-asom szétrázta mindenemet 1-200 km alatt
picivel több mint 1 éve én még vadul sv-ket nézegettem és nem fazer kellett. Aztán sok motorossal beszéltem és fazer mellett döntöttem. Mondjuk úgy, hogy volt jó pár indok az sv ellen.
Azóta sok sv-sel találkoztam és úgy gondolom jól döntöttem.
Hibátlanul bírja a strapát, de azt tudni kell, hogy a topcase-tartóm az nem Schláth Peti munkája, csak az oldaldoboz-tartók!
FZ6-on ugye máshogy van a kapaszkodó, kicsit bonyolultabb a dolog...
Ilyen (nem pont, de hasonló) egyébként.
Hát még nekem, az enyémhez adtak egy motort is
Schláth Péter munkáját dicsérted az albumodban is. Hogy bírja a strapát a rendszer?
Nekem Top Case tartóra lenne szükségem Monokey rendszerű Kappa dobozhoz (egész jó áron vettem: 25e-ért 60e helyett 3 hónaposan ).
Most épp az egyedi gyártókat keresgélem, mert a gyári és a GIVI (és ugye a Kappa) ára kissé húzós. Használtan meg nem találtam, csak platnit, de az is Monolock rendszerű
Nem biztos hogy beillik a dizájnba.
Egyenlőre egy kisplexin gondolkozom.
Az ujjaim ráfonódnak és hát izommunkát fejtek ki.
A párnák a husos mancsomon na az nem szereti a túrát.
A jobb kezem is éreztem rendesen.Ha 3x 10 órát markolod a gázkart és nem tudod pihetetni.
De én vén hülye fasz vok szar izületekkel.
A GS500-asom szétrázta mindenemet 1-200 km alatt
Mittomén miaz.
Amúgy az SV semmit nem vibrál.
9000 nél olyan sima mint a babapopsi.
Te dezodorral fújod a láncot?!?!?! végül is legalább illatos lesz