elég durva rajzok vannak itt. Vajon melyik fazer van itt? Az eredeti vagy amelyik megkapta az 1000es orcáját? Nem tudom így hátulról megkülönböztetni őket.
Ez gondolom, nekem szól a doboztartóval kapcsolatban. Két kör volt. Egyszer lemértük és megbeszéltük, hogyan is nézzen ki, második alkalommal pedig felszereltük. Muszáj a két alkalom, mert a felszerelésnél még szükség lehet a konzol hajlítására, hogy minden tuti legyen. Viszont az eredmény egy erős és pontos doboztartó.
rhinoeli!
Én magasítottam az FZS kormányán 25mm-t. A bovdenek simán elérik, egyedül a fékcsövet kellett hosszabbra cserélni. Sokkal jobb lett, egyenes derékkal lehet rajta ülni.
Nem tudom egyébként mekkora karú embernek tervezték a motort, én a 190 centimmel kicsit távolinak éreztem a kormányt a gyári helyén... A lábtartót meg persze közelinek, ezért az ülésen is magasítottam. Most már kényelmes a vas.
ez se rossz, de van kis szépséghiba:
foxonfox
Majd készítek róla.
Vásároltatok már tőle? Tud valaki telefonszámot?
Egyébként a fejidomos változat fantázianeve
képeket esetleg tennél,megnézném.
vagy azét mert akkora mint egy mamutnak
Én magasítottam az FZS kormányán 25mm-t. A bovdenek simán elérik, egyedül a fékcsövet kellett hosszabbra cserélni. Sokkal jobb lett, egyenes derékkal lehet rajta ülni.
Nem tudom egyébként mekkora karú embernek tervezték a motort, én a 190 centimmel kicsit távolinak éreztem a kormányt a gyári helyén... A lábtartót meg persze közelinek, ezért az ülésen is magasítottam. Most már kényelmes a vas.
Vagy mennyire vannak ilyen utángyártott lábtartók?