Ez az, hogy 15 centisnél hosszabb csővel nem mertem nyomatékozni, mert tutira tönkretenném a csavarok fejét. Mondom, még így is megcsavarodtak az imbuszok. Az az egy szerencsém van, hogy azok egyelőre jók.
Egy német bontóstól, akitől már korábban rendeltem ebay-ről alkatrészt. Viszont a helyzet most az, hogy a féktárcsát rögzítő 6 csavarból 6-ot nem sikerül meglazítanom...
Ugyan nem FZ, meg nem is Yamaha, de nekem is volt egy kis csúszásom, olyan 30-40-el (max 50) de a szemtanúk jobban tudják, nekem nem volt időm a km órára nézni. Volt fent gomba (szépen meg is pörgette a motort, így nem csúszott át a szalagkorlát alatt), aminek a csavarja elgörbült és leradírozódott kb. a fele, ehhez rögzítve egy vaslap aminek a másik vége sima csavarban végződött. Leradírozódott a kormányvég, elgörbült a kuplung- és váltókar és eltört az index, megrepedt a rendszámtartó. A lábtartó ez még túlélte. Azóta már cső van fent, nyilván nem gyári, mert az nincs nálunk a motoromhoz. A karokat lecseréltem, a váltókart is. De amúgy mindent vissza tudtunk hajlítani. Az index, a rendszámtartó is csere áldozatává vált. A kormányomat előtte egy héttel cseréltem le alu LSL-re. Lehet ez volt a mázlim, így annak semmi baja. A kormányvég meg tavaly az utolsó út előtt maradt a kezembe, egész sokat bírt. Összességében minden ellátta a feladatát a kár pedig nem volt jelentős. Amikor a Nyugati téren beraktam a motort két oszlop közé, akkor letört a lábtartó, eltört a plexi, megrepedt a farokidom és az index végleg feladta, valamint a telón a króm is kicsit kapott, más nem festéket az oszlopról. Pedig nem mentem, hanem álló helyzetben dőltem, majd csavartam fel az oszlopokra a vasat. Uff én beszéltem.
Ha szabad hozzászólnom, Én mindenképpen a bukócsőre szavaznék! Ha valakinek van lakatos ismerőse mindenképpen vele készíttesse, mert a givi szerintem, ismétlem szerintem kicsit vékony csőből készült! Én a sajátomat 1/2 colos csőből csináltam és tavaly amikor ároknézőbe mentem, nem nyomta be az oldaldeklimet. Persze borulás, és borulás között is van különbség!
Azt én sem mondtam, hogy a gomba jobb ! De az árakat tekintve... Én most adtam el a gombáimat 8-ért. LSL típus volt... Érted ! LSL Amúgy sokkal drágább. Nem mindegy abból sem, hogy házi darab-e mert ha túl kemény, elviszi a vázat...
A cső biztosan jobb ! Véd a felcsapódó ágaktól is és sokkal több helyen csatlakozik a vázhoz, statikailag is masszívabb. Szal biztosan jobb, de ha amúgy is van rajta mindenfelé gomba, akkor árban már nem mindegy...
Vagy marad egy gumis és a légkulcs.
Bár azzal is meg szenvedik.
A bitfejet tedd bele és koppints rá kalapáccsal egy párat határozottan de ésszel
A hőlégfúvó jó ötlet, ki fogom próbálni.
Bár akkor valszeg el fog forogni a kulcs benne.
Ha inbuszos.Összegyógyult,plusz menetrögzítő.
Melkegítés hőlégfúvóval.Esetleg.
A cső biztosan jobb ! Véd a felcsapódó ágaktól is és sokkal több helyen csatlakozik a vázhoz, statikailag is masszívabb. Szal biztosan jobb, de ha amúgy is van rajta mindenfelé gomba, akkor árban már nem mindegy...