gondolom erre is van procedúra,azért ha hoznak egy törvényt vagy szabályt gondolom körüljárják mik lehetnek buktatói ,vagy ha mégsem akkor utólag összeül az alkotmánybíróság
Udv.
Muszakit Tatabanya KPM-nel volt. A muszaki EGY ARBAN VAN MINDENHOL ! 5500Ft a muszaki ,de ehez van 3500Ft munka dij is !
Es a fizetni valo mindenkinek : 9000Ft
Szerintem ugyan olyan a hátsó tárcsád mint a 80-as évek óta a legtöbb Yamaháé volt... 5ezer forint körül mennek a bontott 5 mm körüli darabok.. én 3 nap alatt találtam tavaly a Divihez teljesen jó állapotút
Ha már km. óra szóba került !
A 4 éves műszakin nekem is lefotóztàk ,ha jól emlékszem 36e.km volt.
Most 2 évvel később fognak látni 6500km-t.
Műszaki okok miatt óracsere volt.
Kérdezhetnek ?
A németekkel addig nem volt semmi gondom, míg Zack nem csapott le (valami isteni szikra hatására) egy használt Arai sisakra. Konkrétan egy agyonkarcolt plexis és külsőjü, foszló, málló bűzbombát küldött a csávó. Persze a wtf-ra az volt a válasz, hogy láttad a képeken nem? Jó lesz virágcserépnek...
nekem is meg van a friss műszaki és igenis mérik a tárcsa ütését ! a monitor kijelzi milyen erővel kell tartania a féket és látszik a monitoron a lüktetés ,ráadásul még kamera is vette !(nem tudom ez helyi specialitás -folk ,hagyomány stb. vagy ez a törvény )
(meg is kértek ,hogy álljak ki a képből ,mert nem lehetek ott
egyébként kerek 10e .volt és ahogy kell lefényképezték a km számláló állását .
Most azon dilemmázok, hogy meg merjem-e rendelni németektől pl. ezt. Mert ha ez is üt, akkor hiába kerül feleannyiba, mint egy új... Kínaiakkal gondolom, nem érdemes foglalkozni...
Nekem annó emiatt buktatták a motort. Aki vitte szerelő mesélte, meg hogy ezek barmok és egyből átengedték a mocit, amikor megkérdezte, hogy mennyit adjon. Az új szerelőm első reakciója az volt, hogy ez a tárcsa cserés. És mivel tányértárcsa nem lehet görgőztetni. 45 pénz volt. A gyári, figyeljetek, 110 e! lett volna. Éljen a japán belpiac. Még szerencse, hogy csak egy van belőle...
Indexek túl közel...ez jó hülye kérdés !
Amúgy csak az NKH-nál kerül ennyibe. Mindenhol máshol jóval drágább. Sztem érdemes is oda vinni, mindegy hol vagy. Sőt, ahogy hallottam vidéken még kapnak valami kedvezményt a vizsgahelyek, annak érdekében, hogy menjen a butik...sokan ezért vidékre hordják az autókat de ez minket nem annyira érint...
A fékpad kötelező. Egyszer meg is kérdeztem, ugyan mi a fenének kell ?!?!? Erre az volt a válasz, hogy lássák, nem hullámos a tárcsa...ezen is jót röhögtem...mik a határértékek ? És még sorolhatnám...
Amúgy én is mindig NKH-hoz viszem mindig a motorokat (meg autót is sokszor), itt a prizma a legnagyobb gondjuk...
Muszakit Tatabanya KPM-nel volt. A muszaki EGY ARBAN VAN MINDENHOL ! 5500Ft a muszaki ,de ehez van 3500Ft munka dij is !
Es a fizetni valo mindenkinek : 9000Ft
A 4 éves műszakin nekem is lefotóztàk ,ha jól emlékszem 36e.km volt.
Most 2 évvel később fognak látni 6500km-t.
Műszaki okok miatt óracsere volt.
Kérdezhetnek ?
(meg is kértek ,hogy álljak ki a képből ,mert nem lehetek ott
egyébként kerek 10e .volt és ahogy kell lefényképezték a km számláló állását .
Egyébként nekem is most esedékes a műszaki, lehet, hogy inkább már az új tárcsával megyek akkor...
Amúgy csak az NKH-nál kerül ennyibe. Mindenhol máshol jóval drágább. Sztem érdemes is oda vinni, mindegy hol vagy. Sőt, ahogy hallottam vidéken még kapnak valami kedvezményt a vizsgahelyek, annak érdekében, hogy menjen a butik...sokan ezért vidékre hordják az autókat de ez minket nem annyira érint...
A fékpad kötelező. Egyszer meg is kérdeztem, ugyan mi a fenének kell ?!?!? Erre az volt a válasz, hogy lássák, nem hullámos a tárcsa...ezen is jót röhögtem...mik a határértékek ? És még sorolhatnám...