Amúgy a motorosok többsége vakegér, a tiltás fontosabb a járdán a csajnak!
Megtörtént:3-an mentünk,közeli kisvárosban lakottról kifelé,ismerős közeg,én hátul. A normálisan parkoló kocsik között PIROS Lacetti párhuzamosan az uttal, hátul ablak letekerve,30 fok látszik minden,stopiztam is szépen! Mondom a két cimbinek láttátok? Nem. Annyi volt a mákjuk hogy előztek és gondolom kitakarta őket a kocsi! Azért paráztak 2 hónapig.
A gps adatbázis azért sz.r mert.....gondolkozz autósok küldik be, a helyszin rövid időn belül kismillió,tehát mindig jelez (tapasztalat) így alapvetően tötymörögsz mindig !
Már integetett a rendőr, hogy megvagyok amikor megfordultam előttük. Háromlábúval voltak az út szélén kb 150 méterre előttem. Mivel a rendszámom olvashatatlan volt így megfordultam és ugyan azzal a sebességgel elmentem arra amerről jöttem. Nem jött papír. 50 helyett 100 feletti volt a tempó..drága lett volna
Ha itthon is ott mérnének ahol indokolt, nem ott ahol lehet kaszálni akkor sokkal kevesebb lenne a trükközés.. mert az indokolt helyeken még a hülyék zöme is betartja a szabályokat.
Nekem mindkét láncom olyan hogy ki tud takarni annyit a karakterekből hogy ne legyen olvasható. A két lánc pedig azért jó mert az egyiket lehet használni akkor is amikor fent van a doboz, míg a másikat nem
Mondjuk az is para, hogy nem tudod, hogy villantott vagy csak huplira hajtott...
Megtörtént:3-an mentünk,közeli kisvárosban lakottról kifelé,ismerős közeg,én hátul. A normálisan parkoló kocsik között PIROS Lacetti párhuzamosan az uttal, hátul ablak letekerve,30 fok látszik minden,stopiztam is szépen! Mondom a két cimbinek láttátok? Nem. Annyi volt a mákjuk hogy előztek és gondolom kitakarta őket a kocsi! Azért paráztak 2 hónapig.
Volt hogy kilómétereket mentem szabályosan de csak eltévesztette a dógot.
egyébként eddig egyszer fizettem.... de nem tanultam belőle ....és arányaiban 1:1000-hez
Nem hallom ha meg nézem felcsavarodok egy fára.