Nekem a bukómon a napszemüveg gombja mögött van egy tappancs ragasztva... De tervezem földközeli felvételek készítését (mielőtt valaki beszólna: anélkül, hogy leérne valamelyik testrészem ). Ezért arra gondoltam, hogy esztergáltatok egy csőtartót, amivel fel tudom fogatni a vázra valahova vagy az első telóra...de a kormány sem maradhat ki. Szívókoronggal már volt fent a plexin...na az a legrosszabb mert a saját rezgésén túl még a plexié is hozzájön...visszanézni is rossz....
Kismillió rögzítőt adnak hozzá.Profi a cucc.
A 3M ragacsa amivel felragasztod a talpat valami embertelen erős.
Nekem le kellett vágni hogy lejönnön.
A rögzítő pontosan kattan a helyére.
A csuklós bizbaszon hiányolom az oldalra döntés képességét.
Tankra tenném.
Ha van plexi akkor mögé így kevesebb lesz a szélzaj.
Nekem be kell szermányolnom ilyen rögzítő cuccot mert a gagyi kínaim képe jó,hangja szar,rögzítése katasztrófálisan horrorszar.
De se kedvem se pénzem nincs gopro beszerzésére.
Így kicsit tuningolok a kínain.
Valszeg a két lámpa közé és tankra pattintok rögzítési lehetőséget és egyet hátra oszt váltogatom.
Hova szeretnél felszerelni? Nekem is a listán van a GoPro rögzítése a motorra, de még nem jutottam oda időben/energiában... Két tervem van: bukócsőre bilincses konzol, kormányvégre konzol. A felnyithatós sisakomra nem tudom feltenni, mert a tetején pont ott van a napszemüveg mozgatója, ahová a tartót ragasztanám...
Nem akarom elterelni a szót a gumiról és az olajról. De ha már szóba jött korábban a pályázás nem tudom hallottatok-e róla, hogy idéntől a motorsport szövetség a kezébe veszi a dolgokat. Annyira belendültek, hogy elvileg csak az ő engedélyükkel történhet pályázás.
Utcai motorosként is csak úgy mehetsz fel pályára, ha előtte kitöltöttél egy tesztet (csak egyszer kell), van náluk biztosításod (2000Ft/év), ami fedezi ha a pályán kárt okozol, és regisztrálsz, vagy tag leszel náluk. Ebben nem vagyok teljesen biztos, de hogy 3000,-forint, abban igen.
Elképzeléseik szerint ez nem csak a nagy pályákon lesz így, hanem mindenhol. Kíváncsi leszek mondjuk Kakucson, hogy vezetik be.
A fazeren nagyon szar ha közúton nem marad semmi majrécsík...a peremig meg azért nem "lehet", mert ott már vajmi kevés a tapadás a felület miatt...persze aki nagyon profi, annak megy...
Nekem véletlenül sikerült két személlyel balos lábtartóig borítani a nagykőrösin befelé a totál kútnál lévő kanyarban. Be is kakkantottam kicsit de a csajommal nagyot röhögtünk a lámpánál ezen. És még volt/lett volna hova dönteni...csak nem nekem
Van.Ja eltúristáskodtam rajta egy kétpercet körönként.
Bár tény hogy sose lehetsz annyira rossz hogy ne legyenek nálad rosszabbak.
Az előttem félpercel induló 750-es gixxert 1 körön belül utolértem majd mikor elhagytam rá félpercre magától elhasalt.
Tavaly felvetettem itt, hogy ha valakit még érdekel, elmehetnénk pályanapra. Ha meg már ott vagyunk akár a Naked kupán is elindulhatnánk. Ez a pályanap keretein belül megrendezett 8 körös verseny, hogy az amatőrök is kedvet kapjanak. +800 és -800-as kategóriákkal. Sajnos nem mentem. Most belebotlottam az eredményekbe. A négy versenyből kettőn -800-ban senki nem indult. Csak körbe kellett volna gurulnom, hogy a végén a kezembe nyomják a 'győztesnek' járó gumi garnitúrát.
Sőt, ezzel a két versennyel a bajnokságot is meg lehetett volna nyerni.
Külön nekik gyártva.
Lehet kapni a goprotól.