Amúgy a vészfékezést is gyakorolni kell... És annak a merevkézdolognak tényleg semmi értelme. Simán elveszted az irányítást...és ha már pofára esel, legyen az elegáns és előírásszerű :D
Én néha sajnos szoktam ilyen helyzetbe kerülni, mert hülyén motorozom...sokat segít a visszaváltogatás és a hátsókerék-fékezés is. Persze nem rutinból, csak amikor befosok, akkor sok mindenre tudok figyelni a túlélés érdekében
És a többiek nagyon röhögnek a rémült arcomon, mert az olyan fain
Szal az első kerék ne csússzon !
Ez mekkora hülyeség...már megbocsásson mindenki, ami csúszik az kisebbet fékez... Mert különben hő termelődik és a két felület, nem tapad annyira...Ezért is van az ABS, nem csak azért, hogy ne fikázz, hanem mert nem csúszik a kerék. Persze az igazán gyakorlottak ABS nélkül jobbat fékeznek !
Hála az égnek nem volt rajta cucc.
Bár volt már olyan hogy öcsi keresztben ment egy garázslehajtóra ami lejtős volt és a tulaj jó lsta dögként a két garázs közt nem lapátolta el a havat.
Ott jött a fejvakarás hogy hogy jövünk ki.
Amint odaért a hófoltra se előre se hátra.
Új értelmet nyert a kilincsel előre.
Látnád milyen arcot vágott egy csaj amikor gyökettővel bőgő motorral oldalaztam egy 20 méteres bekötőn melettünk ahol a tegnapi hó már vastag volt.
Tövigellenkormányoztam én.
Bár a magam ezirányú behetó tapasztalata az hogy olyan szempillantás alatt csúzok pofán mint csiga a nyálán hogy azt se tom mit baxtam el nemhogy még kielemezzem hogy mit támasztok meg mit tartok csúszáshatáron és egyebek.
Híresen bénán vezető havert egyszer megleptük a kocsiban... behúztuk a kéziféket menet közben (jeges-havas úton) miközben ő vezetett.
Erre ő elengedte a kormányt és hangosan, hadarva kérdezte most meg mit csináljak? Mit? Mit?!
mindegy ha találsz megfelelőt egyeztetünk
az SA jelzéses az szinteres az ára jó
de most más projektben vagyok
Fz6-ra csomagtartó eladó, szép hibátlan állapotú.Ha valakit érdekel írjatok!
pl a Brembo sa 5400 kedvességgel
Én néha sajnos szoktam ilyen helyzetbe kerülni, mert hülyén motorozom...sokat segít a visszaváltogatás és a hátsókerék-fékezés is. Persze nem rutinból, csak amikor befosok, akkor sok mindenre tudok figyelni a túlélés érdekében
És a többiek nagyon röhögnek a rémült arcomon, mert az olyan fain
Szal az első kerék ne csússzon !
Bár volt már olyan hogy öcsi keresztben ment egy garázslehajtóra ami lejtős volt és a tulaj jó lsta dögként a két garázs közt nem lapátolta el a havat.
Ott jött a fejvakarás hogy hogy jövünk ki.
Amint odaért a hófoltra se előre se hátra.
Látnád milyen arcot vágott egy csaj amikor gyökettővel bőgő motorral oldalaztam egy 20 méteres bekötőn melettünk ahol a tegnapi hó már vastag volt.
Tövigellenkormányoztam én.
Erre ő elengedte a kormányt és hangosan, hadarva kérdezte most meg mit csináljak? Mit? Mit?!
Ez is egy hasonló taktika
Akkor lehet azért nem tudok megfelelően kanyarodni motorral, mert nem tudok kanyarba nézni sem?!