Mennyi egy ilyen fejidom cakumpakk? Lámpástól mindenestől? Verdesi gondolom legalább a 100-ast. Na most ha fiatalítás a cél, nem lenne egyszerűbb eladni a jelen motort, hozzátoldani egy fejidom áránál némileg többet? Máris megvan az áhított fiatalabb kinézet, és nincs összekókányolva egy gyári gép
Egy tipp:
itt addig senki se fog neked (normálisan) válaszolni, míg ki nem töltöd az adatlapodat. A rendszer egy ismeretlen nyelvre fordítja le az ilyen felhasználók írásait. És így mi nem tudunk segíteni.
De ha jó értem a problémádat, akkor a kutyának ne adj több csokit, mert nem tesz jót neki.
szeretném kérdezni, hogy yamaha R6-os fejidomot feltudok-e tenni egy 98'-as yamaha fz-re? szeretnék a motoromon kicsit fiatalítani, de FZ-k közül nem találok 2002-2003-as fejidomhoz lámpát (mert az tetszene még). Így az R6 mellett dönöttem, mert az még jól néz ki.
Szia norci75 !
Elkezdtem a doboz szerelését,kérted hogy rakjak fel képet.
Egyelőre csak a bekötés van meg de aksiról kipróbáltam.A doboz belső vezetékellését most tervezem ha nem lesz ilyen hideg akkor bekötöm a mocira ! A lengőcsatlakozót hol vetted? A két felső lesz a féklámpa,az alsó lesz a világítás ide még egy rejtett kapcsolót tervezek.
A Bodis palettán létezik FZ6-ra kipufogó, viszont még nem "E" jeles, így nincsen levizsgáztatva sem. Szeretnénk készíteni hozzá egy újdonságot, amit el lehet látni engedélyszámmal, ehhez keresünk motort. A mai mail-ek között felbukkant egy "kollégátok", aki úgy tűnik partnerünk lesz ebben! Ez azt jelenti (ha összejön), megalkotjuk Nektek a frissítést!
Köszönöm a válaszodat, remélem Te is boldog Bodis tulajdonos lehetsz általunk!
Addig is, kérlek látogasd meg oldalunkat, ahol sok képet láthatsz a termékekről.
A tervezett dobtípus így néz ki egy Triumph-on:
Hát, még nincs. Már beszéltem a Surival, azt mondta, hogy lánc kuka, és a szelephézagok is rosszak. Elvileg kéne hívnia lassan, hogy mi a helyzet. De amúgy majd meg fogom írni az egész sztorit.
Sziasztok!
Gondolkodom hátsó kiegészítő sárvédő beszerzésén, esetleg nem hallott/látott valaki ilyesmit jó áron mostanában? Néztem ebay-t, de ott nem úsznám meg occón, ezért gondoltam itt is rákérdezek.
Használt is jó lenne. Pl. a 850es TDM-hez valót nem lehet felrakni?
Vagy inkább mondjak is le róla, ha nincs 30ezrem a műveletre?
Üdv!
Megfelelő konzollal, amit legyárthatsz biztos rá lehet valahogyan kókányolni.