Évi 5-6 alkalomra pályagép?
Hobbi szinten.Elég vastag beruházás.
Ha meg komoly a dolog a futó és a pályabérlet meg a gumi és egyebek többet visz el mint 2-3 nagyobb alpok menet.
És időben is ugyanannyi.Vagy több.
Ha nem igaz nyugodtan üssetek.
Csak azért kérdezem, mert ha kimondottan a pálya miatt veszel motort, akkor ahoz elszánt pályázónak kell lenni, hogy tényleg legyen értelme. Szerintem. Néhány alkalomért meg fölösleges. Az euroringen az egyik bérelhető motor egy fzs1000-res. Láttam vele menni Chrobák Janit, sőt ha jobban belegondolok vitt egy kört. Lehet, hogy nem oda tervezték, de ez ott nem tünt fel.
ez egy hülyeség:"Azt olvastam, hogy a 2007-től gyártott FZ6 sokkal kényelmesebb meg jobb, mint előde(2004-2007)"
az, ohgy ugyanarra a szivacsra ráhúznak egy másik kárpitot,nem hinném kényelmesebb lesz viszont jobban néz ki
én is csak azt tudom ajánlani, ohgy próbáld ki mindkettőt,
a fz6 egy tökös kis motor, jó fékekkel, jo motorral, ha akarod akkor megőrül alattad, jó kis izgalmat, adrenalint ad
e mellett sokan használják túrázásra, jól dobozolható, strapabíró motor
küllemre, "minőségileg" számomra mindig jobban tetszett a yamaha a többi japán gyártóhoz képest
ha kell segíteni pakolni, szóljatok
de ha valami baja lesz hujujujuj
Hobbi szinten.Elég vastag beruházás.
Ha meg komoly a dolog a futó és a pályabérlet meg a gumi és egyebek többet visz el mint 2-3 nagyobb alpok menet.
És időben is ugyanannyi.Vagy több.
Ha nem igaz nyugodtan üssetek.
A fézit nagyon sajnálom gyilkolni nem arra való.
Ajánlanám viszont ezt a tanulságos hozzászólást grZack tollából (vissza is olvashatsz az akkori hozzászólások között)
helyette
hétvégével hogy állsz ráérsz
ez egy hülyeség:"Azt olvastam, hogy a 2007-től gyártott FZ6 sokkal kényelmesebb meg jobb, mint előde(2004-2007)"
az, ohgy ugyanarra a szivacsra ráhúznak egy másik kárpitot,nem hinném kényelmesebb lesz viszont jobban néz ki
én is csak azt tudom ajánlani, ohgy próbáld ki mindkettőt,
a fz6 egy tökös kis motor, jó fékekkel, jo motorral, ha akarod akkor megőrül alattad, jó kis izgalmat, adrenalint ad
e mellett sokan használják túrázásra, jól dobozolható, strapabíró motor
küllemre, "minőségileg" számomra mindig jobban tetszett a yamaha a többi japán gyártóhoz képest