motologon van egy Déli-Kárpátok Expressz című túrám, onnan esetleg meríthetsz ihletet.. nagyjából ugyan azokat a látnivalókat tárja fel, mint amiket te is meg akarsz nézni. Egy-két helyen kell csak kicsit másképp kanyarítani az útvonalat.
Addig nem tervezek semmit amíg nem tudom, hogy alakul az idei év. Most jelentkezem MSc-re, ha felvesznek akkor már tudok számolni.. ha nem, akkor pedig valami meló után kell nézni, éppen ezért februárig nem tudok tervezni semmit se.
Mi általában 4:30 körül kel(t)ünk (kivéve az első reggel mert akkor még 6kor) és este 7-8 között vertünk sátort. Ez volt a legkényelmesebb, mert soha nem kellett sietni, és végig világosban lehetett motorozni.
Egyébiránt a listám az hosszú.. nyilván mindenhová egy év alatt nem lehet elmenni. Annyi fix, hogy kelet. Volt szovjetunió.. vagy román-bolgár-szerb... ez motoros. Egyébként meg a barátaimmal el szeretnék menni megmászni a Papingut csúcsot Albániában (és ez most elég előkelőhelyen van a listámon 350méterről kell felcaplatni 2500-ra )
Dipshit.
Merre mész idén? Egyáltalán, ki merre készülődik? Sátrazós, occó partira gondolok, olyanra ahol a csapatnak nem gond ha 1 hétig nem fürdik, megelégszik a bolti sörrel, a reggeli instant kávéval, és nem akad ki ha a földön kell aludni, de ha kell húzza a gázt, és képes 6-kor felébredni, ha 800 km van hátra, és nem nyifog éjfélkor, hogy fázik, sötét van, és nem lát semmit.
Szóval hova mész?
Ma meg volt őrülve mindenki, Láttam egy R1-et, kétszer is a Szentmihályin. Mondjuk még most is 10 fok van, csak az a hülye szél.
Sikerült kicserélni a ruhát?
Szar felfelé gyalogolni mert kifulladok lefelé meg erőltetem a vádlimat.
Mi általában 4:30 körül kel(t)ünk (kivéve az első reggel mert akkor még 6kor) és este 7-8 között vertünk sátort. Ez volt a legkényelmesebb, mert soha nem kellett sietni, és végig világosban lehetett motorozni.
Egyébiránt a listám az hosszú.. nyilván mindenhová egy év alatt nem lehet elmenni. Annyi fix, hogy kelet. Volt szovjetunió.. vagy román-bolgár-szerb... ez motoros. Egyébként meg a barátaimmal el szeretnék menni megmászni a Papingut csúcsot Albániában (és ez most elég előkelőhelyen van a listámon 350méterről kell felcaplatni 2500-ra )
Nyitra, Bajmóc, Trencsén: http://g.co/maps/uvggs (1nap)
Erdély, Fogarasi Havasok:http://goo.gl/maps/IB7Fk (4nap)
Szlovén – olasz: http://goo.gl/maps/3vIRP (3nap)
meg ami még alakul. Már várom. A tavalyi 4 napos horvát-szlovén-osztrák túra istenkirály volt.
- 1998-2004 FZS600 (fejidomos, oldalt kipufogós)
- 2004-2006 fz6s (fejidomos) fz6n (naked bike)
- 2006 után volt egy gyengített 78 lóerős fz6s és fz6n változat
- 2006- fz6s2
Össze vissza jelölik őket. Mikor hol mit jelent az S?
Fejidomos?
Merre mész idén? Egyáltalán, ki merre készülődik? Sátrazós, occó partira gondolok, olyanra ahol a csapatnak nem gond ha 1 hétig nem fürdik, megelégszik a bolti sörrel, a reggeli instant kávéval, és nem akad ki ha a földön kell aludni, de ha kell húzza a gázt, és képes 6-kor felébredni, ha 800 km van hátra, és nem nyifog éjfélkor, hogy fázik, sötét van, és nem lát semmit.
Szóval hova mész?
most meg átsubickoltam a motorom
Sikerült kicserélni a ruhát?
jól beöltözve elviselhető volt a hideg