Nagyon csábítanak a haverok pályázni! Oda nem fogom kivinni az tuti! Annál jobban féltem. Egyenlőre csak eljátszok a gondolattal aztán ha lesz rá vevő akkor majd meglátom mi lesz helyette. Még az is lehet hogy r6 majd még kiderül.
Üdv. megvannak a nolan bukók tényleg tip-top ,kivéve ,hogy az egyiknek elvesztette az eladó a plexi forgórészénél lévő kis fedelet nincsen valakinek ötlete ,honnan tudnék ilyet beszerezni ?
(a jobb oldali kellene )
Szia!
Ha teheted próbáld ki mindkettőt. Nem tudom mennyiből szeretnél venni,
De azért az 1000 is nézd meg. 2 személyel fincsi lesz az élmény.
Ha gondolod tudok mutatni egyet. Tavasszal lehet hogy eladó lesz.
Nagy motor vásárlás előtt állok. Eddig GS500E motorom volt, erősebbre akarok váltani, mivel általában 2 személlyel túrázunk. Két motor közül nem tudok választani: 1. GSF650(Bandit) 2007-től, mivel injektoros meg vízhűtéseset szeretnék. A 2. FZ6 2004-től felfelé.
Azt olvastam, hogy a 2007-től gyártott FZ6 sokkal kényelmesebb meg jobb, mint előde(2004-2007)
Mivel 2 személlyel megyünk minden hosszú túrákra, így azt kérdem, hogy érdemesebb az újabbat venni, vagy az előde is megfelelő, mint kényelem, mint menettulajdonság szempontjából.
Azért nem tudok egyenlőre dönteni a két motor közül, mert a Suzuki szerintem ideálisabb 3 dobozzal, viszont a Yamaha sokkal szebb külsőre. :)
Szia! Sajnos a festés nem gyári,csak a tank, arra már nem jutott "lé" , a szín kikeverése elég macerás volt, hiába a gyári színkód a yamaha levédte azt , így sikerült !
Szép motor! Ez gyári festés?
Hogy ne csak offoljak:
Szerintem olyan helyen érdeklődj, ahol árulnak új idomokat. Azt én se tudom, hogy hazánkban hol van ilyen.
http://www.darazsgarazs.hu/hir...
(a jobb oldali kellene )
Ha teheted próbáld ki mindkettőt. Nem tudom mennyiből szeretnél venni,
De azért az 1000 is nézd meg. 2 személyel fincsi lesz az élmény.
Ha gondolod tudok mutatni egyet. Tavasszal lehet hogy eladó lesz.
Nagy motor vásárlás előtt állok. Eddig GS500E motorom volt, erősebbre akarok váltani, mivel általában 2 személlyel túrázunk. Két motor közül nem tudok választani: 1. GSF650(Bandit) 2007-től, mivel injektoros meg vízhűtéseset szeretnék. A 2. FZ6 2004-től felfelé.
Azt olvastam, hogy a 2007-től gyártott FZ6 sokkal kényelmesebb meg jobb, mint előde(2004-2007)
Mivel 2 személlyel megyünk minden hosszú túrákra, így azt kérdem, hogy érdemesebb az újabbat venni, vagy az előde is megfelelő, mint kényelem, mint menettulajdonság szempontjából.
Azért nem tudok egyenlőre dönteni a két motor közül, mert a Suzuki szerintem ideálisabb 3 dobozzal, viszont a Yamaha sokkal szebb külsőre. :)
Hogy ne csak offoljak:
Szerintem olyan helyen érdeklődj, ahol árulnak új idomokat. Azt én se tudom, hogy hazánkban hol van ilyen.