én 2éve csináltam, hogy haza indultam(180km) 14fokba
amire haza értem volt vagy 7-8fok, nah azután majd egy hétig nyomtam az ágyat,,,,
azóta nem csinálok ilyen hülyeséget...
Én tegnap levittem Tatabányára a motort az Egrushoz a 8 fokban, perforált bőrkesztyűben. 2-szer álltam meg a 90 km alatt. Tatabányán már szemerkélt az eső meg köd volt. Élveztem.
Dehogy, semmi baja nem lesz, de én próbálkoztam ezzel az olajjal, és szerintem nem éri meg eltérni a gyári viszkozitástól. Nincs észrevehető különbség.
Ha még jól tudom, mostanában a Motul olajat isteníti mindenki, abból nyomass bele 10W40-est, oszt' jó lesz.
Visszatérve az eredeti kérdéshez, semmi baja nem lesz a motorodnak a Castrol 10W50-től sem.
nem tudom ti hogy vagytok vele?! én lassan 12év motorozás után úgy vagyok vele, hogy motorozzon a faxom 10-15fok környékén (legalább is hosszú utakra gondolok).
Nyárt kell kihasználni nem a hideget
Mi ezt terveztük mára: Győr, Hegyeshalom, onnét Hainburg vár Ausztria, majd a Duna mellett a Bősi erőműhöz.
Lehet, hogy az utolsó 10 fok feletti hétvége...
Útvonal: link
leszedtem az fzs leömlőjét ,hogy lefessem (már inkább volt szürke ,mint fekete) ,a tömítést le kellene cserélnem amikor összerakom ,vagy elég megkenni valami speckó masszával ?
Üdv azt szeretném kérdezni,hogy a 190/55-ös gumi mennyire jó hátra, esetleg valaki valami véleményt írhatna akinek volt már tapasztalata vele. Előre is köszöntem szépen!
Az új kötelező adatbázisban szarul írtak egy dátumot.emiatt a rendszer hibát jelzett.Következménye hogy visszabasztak B8-ból A0-ba.Fél év telefonálgatás és fenyegetőzés-siránkozás után isszatettek a jó helyre.
Valamikor 6 éve az allianz hibázott.
Bár azt mondta a műszakis span,hogy órát cseréltem oszt annyi. (szerintem meg arról nem beszélve,hogy ember gyártotta digiátlis elfelejtette s jónapot.) Bizonyitsa vki hogy nem.
Ez a bizti váltás(bizti.hu) ez gördülékeny ,jó?
Tapasztalat?
Nincs kavarás?
Sziasztok! Annyit tudok, hogy a müszakin az óra állást fényképezik le. Ez azért van, hogy ha viszed 2 év mulva nem lehet benne kevesebb. Persze azt is lehet mondani, hogy órát cseréltél.
Annyiért be se öltözök.