A tank alatt van a kuplungbowden durva állítócsavarja, azon állíts- A tank ás a váz között, oldalt, a hengerfejnél.
Ennyike km-nél nem kellene neki elkopnia.
Én a vásárlók hiszékenységére gondoltam. Nyílván lehet olyan év,hogy kevesebbet tud menni az ember,de az több mint gyanus,hogy 10 éves a motor,3. tulaj,5 éve az övé és 16e km van benne!
Hiába na az emberek a szomszéd véleményéért vesznek motort-kocsit!
jó látni hogy néha normális realista ember is van a motorvásárlók között, nem csak olyan bírkák akik elhiszik hogy évi 1000-1500 km-ért valaki motort tart fent a mai világban!
Ennyi km után a kuplung lamellak is elkophattak, ha bowden csere nem segit akkor kuplungos lesz a gép. Nem kell megijedni csak nem szabad bedőlni a szervizek százezres nagyságrendről szóló meséjének!
Nyiregyen összefuthatunk segitek amiben tudok. (szintén Fazer tulaj)
Mail: the.nightfly@yahoo.com
Üdv! Ha jól emlékszem, valaki keresett láthatósági mellényt.
Már egy ideje be akarom linkelni: http://www.stopham.hu/?modul=o...
Stop hám címszóval guglin is megtalálható.
Nekem ilyenem van (egycsatos kivitel), motoron én nagyon elégedett vagyok vele, és szerintem ez tényleg visszaveri a fényt.
Dzsekire kényelmesen felvehető, nem cibálja a szél, észre sem lehet venni.
Asszem 3500 Ft-ba került.
Üdv!
Köszi a tippet. Elég sok km van benne, 78ezerrel vettem, első mo.-i gazdától, de igen jó általános állapotban van, apró karcoktól eltekintve. A gumi hátul szögeltesebb volt mint a Rubik kocka. Valszeg sok hosszú túra lehet benne, ha összeugrott ez a km, 6 év alatt. A gép friss műszakis. Lánc, lánckerék, olaj, szűrők frissek. Lehet a kuplugbowdwen már nem lemaradt. Lehet arra gondoltak, hogy majd az új tulaj. Hát igazuk lett
Üdvözlök mindenkit, mint új beszálló. Szeretném a segítségeteket kérni. Újrakezdő motorosként pár hete vettem egy '06-os fz6s-t. Erősen ismerkedési fázisban vagyunk még csak, de alakul a dolog. Az lenne a kérdésem, hogy lakóhelyemen (Nyíregyháza) nem-e ismertek valami jó szerelőt, aki át tudná nézni a mocit, mert érzetre szerintem nem 100-as a kuplung/vagy/váltó. Mivel nem vagyok semmilyen szinten rutinos (nagy)motoros, nem tudom eldönteni, hogy mi lehet a hiba. A probléma leírása:
- Ha fokozatban kuplunggal önindítózok, az önindító gurítja a motort.
- Ha menet közben fokozatban gurulva behúzom a kuplungot, és húzok egy kis gázt, valami csattan a gázdröccsre (tippem szerint az első lánckerék),
- nagy fordultnál (9-10ezer fordulat), gyors váltási kísérletnél előfordul, hogy nem váltja a következő sebesség fokozatot.
Véleményem szerint nem emel ki a kuplungszerkezet rendesen, próbáltam a kuplungkar csavarjával a bowdenen feszíteni. Valamelyest jobb is lett, de annyira ki van már csavarva a spanolócsavar, hogy még egy fordulat a meneten, és kiesik a helyéről.
Hát kb. ennyi a gondom. Szívesen várnék segítő ötleteket. De ha egy jó szerelőt ajánlanátok a körzetemben, annak is nagyon örülnék. Köszönöm előre is, és széles utat mindenkinek!
Én pont inkább a bukógomba esetén hallottam a váz sérüléséről. Viszonylag kis helyen csatlakozik a vázhoz, ráadásul csúszás könnyebben akad bele az aszfalt/útpadka/föld egyenetlenségébe...
FZS-re elég sokféle bukócsőt lehet találni eBay-en, néha vannak jó fogások is, valamikor télen-tavasszal már kitárgyaltuk itt a kollégákkal. Én tavasszal csaptam le egyre kemény 30euróért...
Nincs kizárva, ha olcsón tudok szerezni/csinálni gombát akkor az lesz. Azt is mondják, hogy elhúzza a vázat eséskor a bukócső. Szerintem az gombánál is előfordulhat, ha úgy esik az ember...
Lehet nem olcsóbb sokkal házilag, de jó érzés olyat feltenni, amit én csinálok.
ez is nagy film lehet
Indiai Chuck Norris
Ennyike km-nél nem kellene neki elkopnia.
Ezen valós minden:))
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Hiába na az emberek a szomszéd véleményéért vesznek motort-kocsit!
Nyiregyen összefuthatunk segitek amiben tudok. (szintén Fazer tulaj)
Mail: the.nightfly@yahoo.com
Már egy ideje be akarom linkelni:
http://www.stopham.hu/?modul=o...
Stop hám címszóval guglin is megtalálható.
Nekem ilyenem van (egycsatos kivitel), motoron én nagyon elégedett vagyok vele, és szerintem ez tényleg visszaveri a fényt.
Dzsekire kényelmesen felvehető, nem cibálja a szél, észre sem lehet venni.
Asszem 3500 Ft-ba került.
Üdv!
De csak ha van suzukin ez segített.
PL:egy cimborám is szerelőt keresett,vitte fühöz fához szaladt a vargához..... nehezen-hosszan idult az R1-e. Az ismerős szerelő gyertyacserét ajánlott 3 órát váratta este,kicsere semmi ugyanúgy hosszan......
Gergő gomb benyom akksi kimond,csere utánna pöcc röff.......
- Ha fokozatban kuplunggal önindítózok, az önindító gurítja a motort.
- Ha menet közben fokozatban gurulva behúzom a kuplungot, és húzok egy kis gázt, valami csattan a gázdröccsre (tippem szerint az első lánckerék),
- nagy fordultnál (9-10ezer fordulat), gyors váltási kísérletnél előfordul, hogy nem váltja a következő sebesség fokozatot.
Véleményem szerint nem emel ki a kuplungszerkezet rendesen, próbáltam a kuplungkar csavarjával a bowdenen feszíteni. Valamelyest jobb is lett, de annyira ki van már csavarva a spanolócsavar, hogy még egy fordulat a meneten, és kiesik a helyéről.
Hát kb. ennyi a gondom. Szívesen várnék segítő ötleteket. De ha egy jó szerelőt ajánlanátok a körzetemben, annak is nagyon örülnék. Köszönöm előre is, és széles utat mindenkinek!
FZS-re elég sokféle bukócsőt lehet találni eBay-en, néha vannak jó fogások is, valamikor télen-tavasszal már kitárgyaltuk itt a kollégákkal. Én tavasszal csaptam le egyre kemény 30euróért...
Lehet nem olcsóbb sokkal házilag, de jó érzés olyat feltenni, amit én csinálok.