igen én variáltam, volt elöl-1 hátul+2 ill mindkettő volt önmagában is
az áttétel elnyújtása, az max annak jó aki az Alföldön motorozik ill sokat autopályán...
aki városban használja ill aki szeret túrázni ( Alpok, Svájc,hegyek között stb...) az már szerintem a kárát fogja látni...
Ha hátra raksz kisebbet, nő a tengely táv, romlik a kanyarodás...
lebeszélni nem akarlak, azt raksz fel amit akarsz
..tényleg elég jól lement ennek is az ára (most nézegettem az itthoni
hirdetéseket ) ez vannak, jönnek egyre újabb járgányok és nagy kínálat a használt piacon.
A jó áron van az egy kicsit túlzás, mert nagyjából ez is valahol 550 fölött, talán még 600 alatt állna meg forgalomba helyezve.. A felszereltsége meg nulla.
Állapota valóban szépnek tűnik, de a kilyukasztott faridomot és a levágott hátsó sárvédőt nem tudom mire vélni.
Amúgy meg nem keres egy ismerősöm se Divit..ha keresnének, már megvették volna az enyémet úgyis
Nekem fáj a fogam rá pedig. Neked nem volt variálva, rosszul emlékszem? Milyen indokkal beszélnél le? Kíváncsi vagyok a pozitív és negatív oldalára is, (bár előbbit tudom) mert tartós döntés lesz, 3-4e KM múlva nem cserélném le szívesen...
Ezer félét:D 16 mm széles elmehet 230 ami már elég durva, 7 m hosszú is lehet akár :D Mindenhova a világba, észtek,indiaik,olasz meg még sok más helyre :D fasza késélezőket is lehet vinni otthonra legalább :D
Természetesen nem :D Az csak egy munkavédelmis napszemüveg még raktárbol zerváltam :D Az csak azért kell hogy nyáron szabadba csináljuk a kerámia szálakat ne vakítson meg mert napon kurvára bassza az ember szemét :D
az áttétel elnyújtása, az max annak jó aki az Alföldön motorozik ill sokat autopályán...
aki városban használja ill aki szeret túrázni ( Alpok, Svájc,hegyek között stb...) az már szerintem a kárát fogja látni...
Ha hátra raksz kisebbet, nő a tengely táv, romlik a kanyarodás...
lebeszélni nem akarlak, azt raksz fel amit akarsz
hirdetéseket ) ez vannak, jönnek egyre újabb járgányok és nagy kínálat a használt piacon.
Állapota valóban szépnek tűnik, de a kilyukasztott faridomot és a levágott hátsó sárvédőt nem tudom mire vélni.
Amúgy meg nem keres egy ismerősöm se Divit..ha keresnének, már megvették volna az enyémet úgyis
link
Viszont sokszor 22-kor már ágyban vagyok...
azt hiszem kicsit korán ébredtem ma reggel
Fiedor Feri a mikrofonnál, vezetés technikai képzésről beszélgetnek!
Ha valakit érdekel.
akkor tesco járat lesz
superbike-ot elolvasni. a tipusról van benne szó.
bringák a kriptából