Néhány héttel ezelőtt már említettem, hogy egy motoros online túraszervező/útvonaltervező létrehozásán fáradozom.
A rendszer alapjai kész vannak, a finomhangoláson a sor. Most kérlek benneteket, a nagy túrázókat és a hétvégi motorosokat is, hogy ötleteitekkel segítsetek a fejlesztésben!
Két dologról beszélünk tehát: túraszervező és térképes útvonaltervező. Mindkettőre létezik jól és kevésbé használható megoldás is.
Mi tetszik/nem tetszik a jelenleg elérhető megoldásokban? Milyen funkciókat látnátok szívesen? Mit hiányoltok a jelenlegi megoldásokból?
tankról le kell húznod a két levegőző csövet(bilincsekre vigyázz), ill a benzincsövet is, ennek a végére egy kis rongyot tegyél, minimális benzin kifolyik, gyorscsatlakozós szóval nem kell aggódni...
Húúú Peti teljesen elragadott és nosztalgikus hangulatba kerültem miután megnéztem Öreg picassáját. Mennyien voltunk és az idén megszakadt a tradíció nincs évadzáró Fazer gurulás!
Bár a képeken lévő emberek közül már alig van valakinek Fazer-je
Azért jönnének más motorral is, ha lenne évadzáró.
Nagyon szépen köszönöm, vékony vagyok,majd meglesem holnap,melyiket kell választani.Meg lenne még egy olyan hogy a tank benzincsövét,ha leveszem akkor folyik-e majd benzin,volt már tank felhajtva, de a 2 csatakozón kívül a csavaros benzincsövet nem vettem le.Úgy könnyebb lenne ha tank nincs fent.
amugy ha itt a fórumon rákeresel szervizeléses dolgokra régebben Karu sok fotót feltöltött...
ill töltött fel picasa-ra is pár szervizes képet...képek
sokat lehetett tőle tanulni
Akkor most jöhet az építő jellegű levél.
Regisztráltam..elvileg. Működik már? (mert megerősítő email még nem érkezett)
Néhány héttel ezelőtt már említettem, hogy egy motoros online túraszervező/útvonaltervező létrehozásán fáradozom.
A rendszer alapjai kész vannak, a finomhangoláson a sor. Most kérlek benneteket, a nagy túrázókat és a hétvégi motorosokat is, hogy ötleteitekkel segítsetek a fejlesztésben!
Két dologról beszélünk tehát: túraszervező és térképes útvonaltervező. Mindkettőre létezik jól és kevésbé használható megoldás is.
Mi tetszik/nem tetszik a jelenleg elérhető megoldásokban? Milyen funkciókat látnátok szívesen? Mit hiányoltok a jelenlegi megoldásokból?
Kérlek titeket, az info@motolog.hu címre írjatok!
Keszthelyen csak látogatóban vagyok,,, ma már indulok haza
Ma valamerre gurulás?
Adsz dobsz egy e-mail címet?
úgyhogy te is szedd össze magad Nyúl! mind egészségügyileg, min motorikusan, Öreg is már rég leszúrt volna!
magyar - osztrák
Bár a képeken lévő emberek közül már alig van valakinek Fazer-je
Azért jönnének más motorral is, ha lenne évadzáró.
Nem tudod, hogyan lehet egyben letölteni a képeket? Korzikai túránkat szeretném elmenteni.
78 LE -- 98 LE
ill töltött fel picasa-ra is pár szervizes képet...képek
sokat lehetett tőle tanulni