Szerintem nekem bejönne az er-5 ,a szimó is bejön! A gs 500-at nem is nézem,brutál árban vannak,ha fiatalabbat szeretnék mint a mostani még majdnem ki kéne pótolnom az fz6 árát!
Hansúlyoznám a szaladgálós motor jelleget! Az csikol most. Az fz6 nekem túl komoly ahhoz hogy fel alá csalingázz a városban vele ügyintézve 5 percenként leszállva rövidgatya-pólóban. Nekem az fz6 olyan beöltözős huzzuk neki gép.
Azt álmodom még meg a teljesitményt,perpilla nem érdekel. Ma is mentem,mint egy nyugdíjas...... kezdem értelmét nem látni a " 160-al rohanjunk el valahova aztán jöjjün vissza" féle motorozásnak. Napi szinten használható közlekedési eszközt szeretnék.
Bár a tél lehet a teljesitmény felé fordit........
Mondjuk akinek a simo bejön, annak az ER-5 is jó lesz
Vagy ha már 500-as naked..csak jobbat lehet választani mint az ER-5
Azt álmodom még meg a teljesitményt,perpilla nem érdekel. Ma is mentem,mint egy nyugdíjas...... kezdem értelmét nem látni a " 160-al rohanjunk el valahova aztán jöjjün vissza" féle motorozásnak. Napi szinten használható közlekedési eszközt szeretnék.
Bár a tél lehet a teljesitmény felé fordit........
ha nincsenek célok,elveszünk a hétköznapokban
Álmok kellene, hogy legyen miért gülizni,
az álmok eltüntetik a szürke hétköznapokat
soha nem próbáltam, de nagyon hasonlónak képzelem a gs500-ashoz és azt szeretem.
a banditos témához csak annyit, hogy amikor a fz6 ot vettem előtte próbáltam a régebbi 1200es banditot, de fz6 lett belőle nem is bántam meg
Nem kéne az ER-5-öt erőltetni.
gtr1400, k1600