Ami még megmaradt a jó kis mocimról FZ6S-ről /2005/ , Gyári bukógombák és gyári kormány emelők 3cm emelési magassággal , ha érdekel, keress a 30/33335371 számon .
Vagy csere is érdekelne FZ1000 Hasidom érdekelne, vagy bukócső
Nos akkor holnap kb 10:30kor indulok a 11. kerből, és még nem tudom merre megyek, de egy pár órát nyeregben leszek.
Ha valaki akar, csatlakozzon, előtte jelezzetek
06-30-kilenc28 59 hetvenhat
FekaB! nem tudom milyen fzs-ed van.
az enyémen úgy kell állítani az órát ,hogy 4.5 (lehet 5 is ) másodpercig nyomod egyszerre a SELECT és a RESET gombot. ekkor villogni kezd az óra számjegye ,a RESET-tel tudod léptetni ,majd megnyomod a SELECT -et és akkor a perc fog villogni és most ezt tudod léptetni a RESET gombbal .Legalábbis így él emlékeimben .
1. leveszed az akku sarut munka után, mikor hazaérkeztél
2. beállítod az ébresztőórát 00:57-re, ha a közelben van a garázs, ahol a motorodat tárolod
3. pont 1:00-kor visszateszed az akkusarut az akkumulátorra, és meghúzod a csavarját az előírt nyomatékkal.
4. miután visszaértél a szobádba, bekapcsolod a számítógépet, rálépsz a sportmotor.hu-ra és kitöltöd az adatlapodat
ha vékony a kezed, és hajlékony akkor max a hűtőt kell kicsit elhajtani,
bár szerintem egy normál méretekkel rendelkező embernek ez nem fog menni.
B-verzió: ülés le, tank fel, aksi ki,levegőszűrőház ki,gumilap ki és akkor hozzáférsz a gyertyákhoz...
ha segítség kell szólj