Magánszemély is hamar megoldja.:(
Főleg a magyar ember leleményes tisztelet a kivételnek.
Haver mesélte volt motoros találkozón, 10-15ezer ft ért tekerte vissza az egyik gyerek aki kérte tőle. Csak annyi hogy nem motoros találkozón hanem privát helyen
Van kinézve 2 db. jövőhét vége felé tervezek körutat, megnézni mindkettőt.
Egyik a Karasnánél van szalonban, másik magánszemélynél.
Valahogy a magánszemélyesbe jobban bízok, csak nem tekergetik olyan könnyen mint egy eladó. ?!
Nem, az olajat, meg a szűrők cseréjét szigorúan betartom. Jövőhéten már ezek is le lesznek cserélve, de ezt a hétvégét még ki kellett bírniuk ;) Sajna hátsógumira csak ilyenre volt pénzem, viszont ez a legjobb példa rá, hogy az öreg gumi is jó gumi.
Jó motorozást Szlovákiába!
Most értem haza Ausztriából. A motoromról pár adat: A láncomba 37ezer km van és még lehet húzni rajta ;) A hátsó gumim egy 7! éves Pilot Power ami úgy tapadt egész úton mint az atom. Különben is a gyertyáimba 35 ezer km van! ;) A Fazerem fogyasztása 5,5-6 között megállt ! Éljen az Osztrák Alpok ! További szép estét ;)
Az természetes. Valamit - valamiért
Én sem akarom egész maradék évre fennhagyni a Yamahán, csak erre a túrára kell. Csak nem voltam biztos benne felfér-e a 190-es hátulra.
Mintha valami ujságban esőgumival télen jártak volna a stábtagok.........vagy mi.............ha jól emlékszem ot írták hogy szárazon eszméletlen mód kopik.
"1971 óta a HJC kizárólag bukósisakok gyártására specializálódott. sikeres.....................következményeként, 1992 óta a HJC a vezető sisakmárka Észak-Amerikában (ld. Motorcycle Industry Magazine, 1992-től napjainkig).
A cégnek 3 gyára van stratégiai fontosságú helyszíneken: Koreában, Kínában és Vietnamban."
Csákváron is van egy szép példány