fz6-forum.com-ról
"I know this model numbers:
FZ6-N == Model 2004-2006 Naked
FZ6-S == Model 2004-2006 with fairing
FZ6-NA == Model 2004-2006 Naked & ABS (Anti Lock System)
FZ6-SA == Model 2004-2006 with fairing & ABS (Anti Lock System)
FZ6-NHG(W) == New S2 Model 2007 Naked (W marks Australian version)
FZ6-SHG(W) == New S2 Model 2007 with fairing (W marks Australian version)
FZ6-NAHG == New S2 Model 2007 Naked & ABS (Anti Lock System)
FZ6-SAHG == New S2 Model 2007 with fairing & ABS (Anti Lock System)"
A gyártási év 2007, a forgalomba helyezés 2008. A HG nem tudom pontosan mit takar de ekkor már jőttek a 78 lovas verziók is azok nem voltak HG jelűek. Egyébként a motoromnak van egy S2 jelzése is, de ez azt jelenti, hogy itt már változtattak egy-két dolgon az elözöhöz képest: idom, müszerfal, lengővilla, ülés stb....
Sziasztok! Nem tudom miért nem lehet elhinni a Fazer fogyasztását. Nálam is 4.5 től indul, igaz nem forgatom, és hatodikban sik uton 60-nal tudok vele menni . Ez nem azt jelenti, hogy mindig ennyivel megyek. Ismeretségi körben lévő Fazereknél is jó fogyasztásokat szoktak mérni.
A Surinál én is jártam egyszer, szerintem jó szerelő !
De azt nem értem,hogy gyertya cseréhez mért kell levenni a hűtőt?
A csere hűtő leszerelése nélkül is megoldható , bár akkor a benzintankot kell megemelni
a hűtőfolyadék sajnos nem tudom milyen, de piros nem
zöld.
igen üzem melegen nekem is 2-3 csík, de ahogy megállok kezd melegedni, normál tempo után nem városi tötymörgés. nem tudom mi lehet de valami nem ok.
milyen hűtőfolyadékkal töltötte fel
A normál állapotban (ha üzem meleg) 2 vagy 3 csík van,
ha megállsz és egyből megy a hőmérséklet fel az nem természet szerű, szerintem,
ha városban, melegben tötyörögsz az más tészta...
nálam elég gyakori volt melegben, hegyi menet után leállítottam a motort(vészleállítóval) utána bekapcsolt a hűtő
Hondáknál be se kapcsol 117 fokig a venti. Nekem, mióta nàlam van a vas még nem is ment a venti, csak amikor ki lett mérve, hol kapcsol. Pedig a mutató volt màr a pirosba is (nekem csíkok vannak, nem digi)
Suri meg nem hinném, hogy elb@szta volna, de bocs.
Az en szotaramban ez az uzemszeru mukodes. Esetleg mas jelei is vannak a rendellenes mukodesnek? A yamahak elegge melegednek. De ez nem bug hanem feature.
következő problémám akadt 2005 FZ6:
Surinál lecserélték a hűtővizet, illetve gyertya csere miatt leszedték a hűtőt is. Azóta melegszik a motor, menet közben középen van a mutató, de ahogy megállok azonnal el kezd melegedni a motor. A ventilátor bekapcsol, vissza is hűti, de aztán minden kezdődik előröl. Szerintetek mi lehet a gond? Termosztát, vízpumpa?
Köszi
104 nél még nem mutatott többet
"I know this model numbers:
FZ6-N == Model 2004-2006 Naked
FZ6-S == Model 2004-2006 with fairing
FZ6-NA == Model 2004-2006 Naked & ABS (Anti Lock System)
FZ6-SA == Model 2004-2006 with fairing & ABS (Anti Lock System)
FZ6-NHG(W) == New S2 Model 2007 Naked (W marks Australian version)
FZ6-SHG(W) == New S2 Model 2007 with fairing (W marks Australian version)
FZ6-NAHG == New S2 Model 2007 Naked & ABS (Anti Lock System)
FZ6-SAHG == New S2 Model 2007 with fairing & ABS (Anti Lock System)"
De azt nem értem,hogy gyertya cseréhez mért kell levenni a hűtőt?
A csere hűtő leszerelése nélkül is megoldható , bár akkor a benzintankot kell megemelni
zöld.
igen üzem melegen nekem is 2-3 csík, de ahogy megállok kezd melegedni, normál tempo után nem városi tötymörgés. nem tudom mi lehet de valami nem ok.
Tel: 20/365-3043
hallom megvették a motorod
hívtak hozzá alkatrész miatt...
A normál állapotban (ha üzem meleg) 2 vagy 3 csík van,
ha megállsz és egyből megy a hőmérséklet fel az nem természet szerű, szerintem,
ha városban, melegben tötyörögsz az más tészta...
nálam elég gyakori volt melegben, hegyi menet után leállítottam a motort(vészleállítóval) utána bekapcsolt a hűtő
Suri meg nem hinném, hogy elb@szta volna, de bocs.
következő problémám akadt 2005 FZ6:
Surinál lecserélték a hűtővizet, illetve gyertya csere miatt leszedték a hűtőt is. Azóta melegszik a motor, menet közben középen van a mutató, de ahogy megállok azonnal el kezd melegedni a motor. A ventilátor bekapcsol, vissza is hűti, de aztán minden kezdődik előröl. Szerintetek mi lehet a gond? Termosztát, vízpumpa?
Köszi