Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a 2005-ös bordó-fekete fazer 1000-nek mi lehet a színkódja? (a bordóé)
Még valami, a pleximagassága pont a sisakra tereli a szelet amitől a sisak hangosabb a kelleténél (schubert). Valaki megtudta ezt oldani?
Előre is köszi!
06/30/3335371 telón tudok át küldeni , Gyári túra plexi ,nem utángyártott vacak , erősített éllel és hajlított formával.
Azért adom el ,mert el adtam alóla a motort.
ne is mond nekem jól adták a csavarokat ,csak én voltam olyan hülye ,hogy rossz oldalra tettem a hosszút és már kezdetem benyomni az olajszűrőt mire észbe kaptam
FZS 600 esetében nem lehet a sisakot az üléshez rögzíteni? Például az SV-nél van olyan, hogy a hátsó ülés alá be lehet rakni a szíjat és úgy lehet vinni a sisakot. Erre gondolok.
Ügyes dolog! Látom, egyforma bukócsövünk van. Te is túl hosszú csavarokat kaptál hozzá? Nekem le kellett vágni belőlük, mert belelógtak volna az olajszűrőbe...
üdv.végre elkészült a motorfordítóm mindig utáltam kitolni a garázsból -főleg hátrafelé -nincs több szenvedés
kicsit a gumírozott kerekekkel meggyűlt a gondom ,de végül esztergáltattam műanyagból.most bejárok ,helyben megfordítom és betolom a falmellé anélkül ,hogy egyensúlyoznék vele .nem én találtam ki - louis -os mintára készült .
Tudna valaki segíteni, hogy a 2005-ös bordó-fekete fazer 1000-nek mi lehet a színkódja? (a bordóé)
Még valami, a pleximagassága pont a sisakra tereli a szelet amitől a sisak hangosabb a kelleténél (schubert). Valaki megtudta ezt oldani?
Előre is köszi!
Egyelőre nem sürgős a dolog, de azért szeretnék már túllenni rajta.
Bukó gomba gyári 7000ft /db ért vihető
Túra plexi 15000
Kormány emelő 5000Ft/pár
30/3335371
Azért adom el ,mert el adtam alóla a motort.
FZS 600 esetében nem lehet a sisakot az üléshez rögzíteni? Például az SV-nél van olyan, hogy a hátsó ülés alá be lehet rakni a szíjat és úgy lehet vinni a sisakot. Erre gondolok.
kicsit a gumírozott kerekekkel meggyűlt a gondom ,de végül esztergáltattam műanyagból.most bejárok ,helyben megfordítom és betolom a falmellé anélkül ,hogy egyensúlyoznék vele .nem én találtam ki - louis -os mintára készült .