pedig egy fz-1 azért kicsit más kategória ,azon már nem szabadna spórolgatni yamaháéknak .
esetleg valaki fzs 600 -ban cserélt már csapágyat kúpgörgősre ?
hogy tudhatom meg szétszerelés előtt ,hogy milyet rendeljek?
Én erre költöm a pénzem más ,ezt egy év alatt elpöfékeli cigivel.Naponta 750ft s cigivel számolva egy évben az durván 275-280ezer t
Engem leköt a Cc meg az Xc versenyzés. Kb mint téged a világjárás ;)
Milyen az a kagylós kopás, komám? Lehet nekem is ilyenem van, de mindenhol csak azt olvasom, hogy így kagylós meg úgy kagylós, de azt nem, milyen is ez.
GSA-t nem engedhetnék meg magamnak, itt volt a harmadik, elfeledett kritérium, az ár. A szokásos, tudjátok...
elengedett kormánynál beszitál az első kerekem ,egy ismerősöm mondta ,hogy neki is volt ilyen a cbr-jén és amikor lecserélte a hátsó gumit akkor megszűnt .ez mennyire felelhet meg a valóságnak ?
tudom a kormány azért van hogy fogni kel de mégis zavar
Panigaleből is kevés van.. pedig az aztán nem egy rossz motor. 3 millát egy egyhengeresért pedig csak a hozzáértők hajlandók kicsengetni.. szóval nem lesz tucat termék
Igazad van, elnéztem.
Ettől függetlenül egy KTM endurót jobb választásnak tartanék. Világvégére motorozva pedig egy 250-es nagytankos japánt...pl az új honda az nagyon kis szimpatikus ilyen szempontból
Most már ne tedd meg mert hamar követ fognál. Meg kezd a vakolat leesni pár helyen .
Mi is ugráltunk sokat meg az volt a divat hogy bringával lefele azt bele a vízbe volt amikor percekig kerestük a bringát :D
Gondolom előre a 120/70-es az rendben van.