Szerintem ártól függetlenül (pláne, hogy azért a givi se 'ingyen' van) elfogadhatatlan, hogy egy bukócső eltörjön a rezonanciától. Mondjuk nem tudom, hogy itt mennyit segített rá az átalakítás.
Egyszer néztem a hátsó dobozok terhelhetőségét és a gyár valami nevetséges 3-5 kilót ad meg, ha jól emlékszem. Kiváncsi lennék általában mennyit pakolnak bele az emberek. Én 10-15-öt biztos.
Viszont az furcsa, hogy a platni törik. Azt gondolnám, hogy a kar adja meg magát.
Siman elkellene fogadni h a givi nem egy sw-motec termek. Mondhatnam, h olasz, s nem nemet mas szavakkal, de nem is annyiba kerul. Dokypapanak egy fazertura kozben tort el a hatso givi platnija!
De, "Jézus"-ét. Amikor balra dőltem, akkor pont ött tört szét, ahol a heggesztés volt, tehát egyértelműen gyengébb volt az anyag azon a részen. Itt viszont pár centivel arrébb, mint ahol megvágták és magasabbra heggesztették.
Te nem a Jézus csövét vetted meg? Az elvileg át lett alakítva Karu által a hasidom miatt. Zacké is kezdett már repedni a hegesztésnél, amit szintén a Mester alakított át. Bár ez lehet, hogy nem ott adta meg magát. Minden esetre nem valami biztató a Givi csövekre nézve...
Nagyon meg kell válogatni miben hisz és bízik teljes mértékben az ember.
Erdélyben toltunk le egy ezrest, pár kört még használtam itthon is, de csak ma, a takarításnál vettem észre.
Lehet, hogy a majd' két éve történt jobbra bukfenckor (akkor csak karcok voltak rajta, semmi komoly, horpadás sem) lett rajta egy hajszálrepedés, ami a sok kellemetlen zötykölődésnek köszönhetően kinőtte magát, majd egyszer csak reccsent egyet.
Félelmetesen tud tapadni olyan időben is ahol mi már majdhogynem "lábujjhegyen" megyünk, ott még mindig majdhogynem lapra rakja a gépet.
És persze nem $z@ß!k be ha elkap minket egy heves zivatar!
Egyszer néztem a hátsó dobozok terhelhetőségét és a gyár valami nevetséges 3-5 kilót ad meg, ha jól emlékszem. Kiváncsi lennék általában mennyit pakolnak bele az emberek. Én 10-15-öt biztos.
Viszont az furcsa, hogy a platni törik. Azt gondolnám, hogy a kar adja meg magát.
Azt nem tudom, de a műszerfalat beszereltem és minden ok.
A plexi csere majd a leálláskor, de ahogy nézem nem lesz egyszerű a dolog .....
hjc-t hol gyárthatják
Most nagyot csalódtam...
Esetleg gyenge anyag minőség.
A lényeg hogy elfér!
Erdélyben toltunk le egy ezrest, pár kört még használtam itthon is, de csak ma, a takarításnál vettem észre.
Lehet, hogy a majd' két éve történt jobbra bukfenckor (akkor csak karcok voltak rajta, semmi komoly, horpadás sem) lett rajta egy hajszálrepedés, ami a sok kellemetlen zötykölődésnek köszönhetően kinőtte magát, majd egyszer csak reccsent egyet.
A jó hír hogy körbehegesztik és ujrafestve semmi baja nem lesz.