Nem akarok belepofazni, de aki ert egy picit a GS-ekhez az nem vesz 2006-os gyartas elottit... tul sok elektronikus gond + a kronikus szoghajtasos problema. Erzekelok szoftvereit frissiteni, bizonyos verzio folott erzekelot cserelni. LOL
Barcsot átlépve lankás dimbes-dombos tájon háborús "emlékműveket" (ha még állnak azok a házak) és T34-est is láthatsz. Hangulatos kis falvakon keresztül le lehet gurulni autópálya nélkül is. De vigyázz a kézi sebességmérővel a kézben faluvégén felbukkanó rendőrrel. Max:60 Km/h-ig belefér de utána csak a jópofa alku az egyetlen lehetőség a fizetés elkerülésére! Nálam már bevált 500kunát úsztam meg (82Km/h)
Lesz még cumi a sportdob miatt meglássátok feleim!
Nem a nagy átlaggal van a baj,hanem azokkat a 22 éves hülyegyerekekkel akik üvegen mennek a belvásosban este 10 kor a kiherélt gsxr szarjukkal,meg minden 5 forintos ribkónak tiltást húznak a zebránál!
Üdv!
A hasznaltauto.hu-n hirdetnek egy sárga-fekete Fzs1000-et.
Jól néz ki a tankbőr és én is keresek ilyet csak nekem bordó-fekete a mocim.
Ha valaki ilyen színbekben tud +köszönném (venném).
Érdekelne még sportipufi + túraplexi + monokey doboz (kb:35-45literes) Fzs 1000-re. Valaki....?
Egyik havercsaj most rakatott sárga tankbőrt a fekete, idomos SV-jére. Egy másik haver gixxerjének sárga az első ülése a fekete motorhoz, amin egy kékes airbrush van. Szóval
a hirdetésnél megtalálod
BMW marad gyari... elobb veszek ra dobozokat.
Nem a nagy átlaggal van a baj,hanem azokkat a 22 éves hülyegyerekekkel akik üvegen mennek a belvásosban este 10 kor a kiherélt gsxr szarjukkal,meg minden 5 forintos ribkónak tiltást húznak a zebránál!
A hasznaltauto.hu-n hirdetnek egy sárga-fekete Fzs1000-et.
Jól néz ki a tankbőr és én is keresek ilyet csak nekem bordó-fekete a mocim.
Ha valaki ilyen színbekben tud +köszönném (venném).
Érdekelne még sportipufi + túraplexi + monokey doboz (kb:35-45literes) Fzs 1000-re. Valaki....?
Van alul egy érdekes komment is, ne hagyjátok ki.
Kisalföldi hírportál
ha mégis
Nekem mondana olyat a Liba,hogy nem mehetek motorozni,nem is mennék