Apámnak 74-ben volt egy póckija,állami leselejtezett darab,79-ben adta el,majd 92-ben én vettem meg megint.Volt nagy fejtöréssapka levevés,fejvakargatás a rendőrnél mikor meglátta a neveket a forgalmiban igazoltatáskor
A lada az Fiat 124 anno az év autója,mint a nagy pócki is.Viszont a pócki megtarthatta a Fiat nevet mivel szinte változtatás nélkül szerelte a modellt,a Zsiguli,mert eleinte ez a neve nem hogy kívülről,de még a motor elrendezést is megváltoztatta
Nálunk volt Trabi, Dacia, 105, 120, Favorit.
Aztán jöttek a németek meg a japánok... a Favorit azóta is köszöni, jól van, önindítón kívül még semmi baja nem volt, 140ezer körül van benne...
Nekünk csak a családba maradt nagyfater révén egy 1300-as. Én inkább már csak a Skoda favoritokra emlékezem. Bár exemnek meg nekünk is minikoromba volt 120-as is
Én nem tudom a modelleket, csak annyit, hogy volt kicsi meg nagy, a kicsi 126p volt talán, a nagy meg lada szerű. Nekem ez is elég.
Én azt se tudom, hogy mi a különbség a simson, az MZ meg az ETZ közt, max ha látom mi van ráírva. Nekem ezek sajnos kimaradtak.
A lada az Fiat 128-as és bár nagyon hasonlít rá köze sincs a Fiat 125-ős höz amiből lett a nagypolák.
Az egyik középkategória a másik nagykocsi volt anno a fiat modellpalettáján.
Vannak látszatbeli különbségek is.
Nekem is ladának tűnt (én nem értek hozzá) csak nem mertem hozzászólni, mert volt valamilyen nagypolski is, ami asszem a lada tesója. Bár ehhez én fiatal vagyok, úgyhogy be is kussolok
Ott voltunk...bár már négykor...akkor azt hittem rossz helyre érkeztünk
6 körül kezdett a város éledni és tök jó lett a buli Éjfél után indultunk Kenesére és ott aludtunk a szabad-strandon. De régen volt már ilyen... Persze alig aludtunk mert kb háromig cigányzene szólt ! Mentségükre mondom, hogy nem ismételtek egyszer sem ! Ezek után két srác anyázta egymást, miközben a harmadik röhögött rajtuk. Ezt követte hajnalban egy tödőbeteg galamb üvöltése... Persze 7-től meg megérkeztek a strandolók... Vazze...ez a balaton nem egyszerű...
Aztán jöttek a németek meg a japánok... a Favorit azóta is köszöni, jól van, önindítón kívül még semmi baja nem volt, 140ezer körül van benne...
Én nem tudom a modelleket, csak annyit, hogy volt kicsi meg nagy, a kicsi 126p volt talán, a nagy meg lada szerű. Nekem ez is elég.
Én azt se tudom, hogy mi a különbség a simson, az MZ meg az ETZ közt, max ha látom mi van ráírva. Nekem ezek sajnos kimaradtak.
Az egyik középkategória a másik nagykocsi volt anno a fiat modellpalettáján.
Vannak látszatbeli különbségek is.
15-ért lehet kapni ilyen dobot? mutatsz egyet? vennék belőle vagy 50-dbot.
Csak a saválló anyagköltsége több ennél.... nem tudom mire alapozva írsz ilyet olyanról amit nem is láttál még ....
10w-40es, 10w-50es, 10w-60ast bele!
félszinti, full szinti, csak pénztárcádtól függ.
Szépek azok a Laser kipuff. szólj ha kell egy MIVV katalizátormentestő :)
Pontosan fogalmam sincsen milyen:)
http://www.ebay.de/itm/Alloy-r...
Itt talán többet megtudni belőle:)
6 körül kezdett a város éledni és tök jó lett a buli Éjfél után indultunk Kenesére és ott aludtunk a szabad-strandon. De régen volt már ilyen... Persze alig aludtunk mert kb háromig cigányzene szólt ! Mentségükre mondom, hogy nem ismételtek egyszer sem ! Ezek után két srác anyázta egymást, miközben a harmadik röhögött rajtuk. Ezt követte hajnalban egy tödőbeteg galamb üvöltése... Persze 7-től meg megérkeztek a strandolók... Vazze...ez a balaton nem egyszerű...