Azt a szériahibát én inkább alulméretezésnek mondanám...elég gyenge kis gólyoskosarat kapott a kormány . Amúgy a nagyvasnál olyan 11 500 Ft körül van bele a szett (felső és alsó kormánycsapágy + 1 porvédő), de ha élelmesebb vagy akkor a csapágy sorozatszáma alapján csapágyboltban akár 5-6 k ért be tudod szerezni a kettőt!...annyi, hogy nincs hozzá porvédő. Előfordulhat egy normálisabb csapágybolt azt is be tudja szerezni, de a gyári porvédőket is vissza tudod rakni
Hali,az enyém ugyan ezeket produkálja csak durvábban de nekem fékezésnél vagy rángatásnál se kottyan az eleje,ha menet közben egy kicsit megrázom a kormányt akkor be szitál,ín stabil lesz,és olyan mintha össze akarna csuklani de semmi kottyanás,csattanás,ropogás,vagy bármi hangja lenne,de én is a csapágyra gondolok, MINDENKINEK köszönöm a válaszokat.
Bocsi, hogy belepofázok, de csatlakoznék az előttemszólóhoz...lehet megérne cserélni azt a kormány csapágyat! Csapágyboltban akár a motoros boltok árának felért meg tudod venni a 2 csapágyat! Mikor megvettem a gépet nekem is 50 felett veszettül szitált, de azért nem annyira, hogy kitépje a kormányt a kezemből. Fékezésnél meg konnyant...ergó igen szarul lett lehúzva a két kormányrögzítő anya, mikor az előző tulaj piszkálta! Fogtam, húztam rajta, de csak minimálisabban lett jobb 80 körül így is rázott ha eleresztettem a kormányt! Aztán meguntam és rendeltem bele egy kúpgörgős csapágy szettet és cseréltem! Lehúztam jó bikára a két kormányrögzítőt...Loctite menetrögzítővel megspékeltem, azt azóta úgy megy egyenesen mint a nyíl ! Semmi szitálás vagy ilyesmi. Amúgy a két rögzítő anyatá a szervízkönyv szerint 50Nm-rel kell lehúzni!
Lehet hogy ismerjük is egymást mert volt egy munkatársam akit úgy hívtak mint téged a laktanyában dolgoztam 15-évvel ezelőtt.de azért meg hallgatnám azt a szerelőt hogy ö mit mond.
Egy ismerős is hasonló cipőben járt.több szervizbe,szerelőhöz vitte de nem találtak hibát,de csak a gyári kormánycsapágy volt rossz miután kicserélték tökéletes lett.Szériahibája az FZ6-oknak akormánycsapágy az enyémben garanciában cserélték.
Sziasztok,egy óriási gondom van ezzel a motorral iszonyatos nagyot üt az eleje és erőltetőbb gyorsításnál be szitál az eleje eddig csak a szerencsének köszönhetem hogy nem vágott az árokba,vettem bele wilbers rugót de nem sokkal lett jobb,kerékcsapágyak jók,kormány csapágyak jók,lengőkar csapágyak jók,kerekek nem ütnek,akkor mi lehet a baj? akinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám,köszönöm.
üdv! esetleg ha van ismerősötök akinek honda 929 -re kellene doboztartó kar ,givi monokey platnival ,akkor tudok egyet jó áron !
13+posta (egy haverom árulja ,mert szerinte sportgépre nem való és azzal együtt vette ) a képen nincsen rajta a 4 felfogató vas ,de természetesen hozzá jár !
Kifizettem a WR250X másik felét. Várom, hogy hívnak az érkezéssel kapcsolatban. Első (és valószínűleg utolsó) 0 km-es motorom lesz...
- ültetőszett pipa, USA-ból 4 nap alatt!
- ülést várom postan, hogy átszabathassam
- haspáncél megérkezett
- kormány kinézve, csak meg kell venni
- kézvédő kinézve, csak meg kell rendelni/venni
- hűtővédő megrendelve, waiting for US delivery
- ami kell még, az 2 pár masszív tengelyvédő gomba és spéci tükrök
Nem kamu! Ma azért kivételesen kerültem, s Csobánka felé mentem haza is, nemcsak reggel, mert nem állhattam meg, hogy nem a "saját tempóba" veszem be azt a kanyart. Jelentem 38,6 fokba jót tapad az 5 éves Z6.
NYILVÁN saját képességeimhez mérten.
Mennyi egy ilyen csapágyszett és beszerelése?
Bocsi, hogy belepofázok, de csatlakoznék az előttemszólóhoz...lehet megérne cserélni azt a kormány csapágyat! Csapágyboltban akár a motoros boltok árának felért meg tudod venni a 2 csapágyat! Mikor megvettem a gépet nekem is 50 felett veszettül szitált, de azért nem annyira, hogy kitépje a kormányt a kezemből. Fékezésnél meg konnyant...ergó igen szarul lett lehúzva a két kormányrögzítő anya, mikor az előző tulaj piszkálta! Fogtam, húztam rajta, de csak minimálisabban lett jobb 80 körül így is rázott ha eleresztettem a kormányt! Aztán meguntam és rendeltem bele egy kúpgörgős csapágy szettet és cseréltem! Lehúztam jó bikára a két kormányrögzítőt...Loctite menetrögzítővel megspékeltem, azt azóta úgy megy egyenesen mint a nyíl ! Semmi szitálás vagy ilyesmi. Amúgy a két rögzítő anyatá a szervízkönyv szerint 50Nm-rel kell lehúzni!
Remélem sikerül rájönni a hiba okára!
Üdv
Ákos
Hétvégén láttam egy plexis naked fz6-ot a régi 5ös úton a Kiskunfélegyháza - Kistelek szakaszon. Innen való a tulaj?
Teleszkópok nem görbék?
13+posta (egy haverom árulja ,mert szerinte sportgépre nem való és azzal együtt vette ) a képen nincsen rajta a 4 felfogató vas ,de természetesen hozzá jár !
- ültetőszett pipa, USA-ból 4 nap alatt!
- ülést várom postan, hogy átszabathassam
- haspáncél megérkezett
- kormány kinézve, csak meg kell venni
- kézvédő kinézve, csak meg kell rendelni/venni
- hűtővédő megrendelve, waiting for US delivery
- ami kell még, az 2 pár masszív tengelyvédő gomba és spéci tükrök
aztán csak üzemanyag és gyiii
NYILVÁN saját képességeimhez mérten.