Irisból csak az arany használható, igaz az is olcsóbb mint a jobbak.......a jobbak viszont megbízhatóak......a DID, RK jó a Tsubaki még jobb csak az tényleg drága.......a DID-t lehet jó áron venni általában...
Nekem megégett 2 lamellakészletem, amíg az volt benne és szarul járt a váltó. A motullal igazából hondás lett, vaj puha és pontos. De az egy 16 éves vas
Ez tényleg egy jó film, a mondanivalója nagyon jó, bár én hánytam a színészteljesítménytől. Ha a jópofizós meg az általános iskolás részt kihagyják, egy szót se szólnék.
Jó napot mindenkinek!
Repsol MOTO SINTETICO 4T 10W40 -ről van tapasztalat vélemény
Más. Bridgestone Battlax BT021 r Sport Touring van a gépemen, 13850Km van benne, és főleg a hátsó abroncs széle eléggé fűrészfogasra van kopva, kicsit az első gumi is, de annak inkább a közepe van elkopva. Az már látszik, hogy az első előbb fog elkopni, mint a hátsó. Ez normális jelenség lehet le kéne mennem Kakucsra, és lekoptatni a széleit
Ha jöttök az Óváros tér előtti körforgalomnál dobjátok le a gépet, ott szoktak állni a motorok :) Lehet én is benézek ma is kicsit, de hosszú volt az este is.
Fiúk, miről beszéltek ?!?!? 20e Km egy gumival ? Nekem talán 12 volta legtöbb...a hatszázassal !
Veszprémben utca-zenei fesztivál van. Este Péterfi Borival. Megnézzük...ha sokáig maradunk lehet ott is alszunk... Bár Bp-Veszprém motorral nem egy nagy élmény...
Elérkezett a lánc és fogaskerekek cseréje szeretett motoromon. Mit tudtok az IRIS láncokról érdemes vele foglalkozni vagy felejtős és csak is DID ?
Olyan kérdésem lenne hogy hűtőrácsot szeretnék lekrómoztatni ami a képen is szerepel és nem igazán találok sehol. Hátha valaki tud ilyen helyet:)
Köszi előre is
Repsol MOTO SINTETICO 4T 10W40 -ről van tapasztalat vélemény
Más. Bridgestone Battlax BT021 r Sport Touring van a gépemen, 13850Km van benne, és főleg a hátsó abroncs széle eléggé fűrészfogasra van kopva, kicsit az első gumi is, de annak inkább a közepe van elkopva. Az már látszik, hogy az első előbb fog elkopni, mint a hátsó. Ez normális jelenség lehet le kéne mennem Kakucsra, és lekoptatni a széleit
Twist of the wrist vol 2
tegnap majdnem pereceltem koszos/poros út miatt.
http://youtu.be/hQ-tr7EA2u8
Ha esetleg olajcseréhez közeledik valaki vagy alkatrész kell neki akkor. Tudok neki segíteni.
Adatlapomon van elérhetősék.
Üdv
Bury
de tudom semmi közöm hozzá, úgyhogy be is kussolok
Veszprémben utca-zenei fesztivál van. Este Péterfi Borival. Megnézzük...ha sokáig maradunk lehet ott is alszunk... Bár Bp-Veszprém motorral nem egy nagy élmény...