Azt ki tudtad deríteni mi okozta? Hány ezer km-t mentél vele? Sajnos nem tudom mi a releváns információ, amiből következtethető lenne a repedés indulásának oka. Talán FMPéter meg tudná mondani, ő valami konstrukctor mester. Legalábbis tésztából jól tudott hidat építeni képek alapján. Hátha megmondja a frankót.
Oké, hogy a Givi túl van árazva, de minőségileg nehezen kifogásolható! Nem biztos, hogy érdemes alul licitálni és minél olcsóbb dobozokat keresni. Barátom dobozai (hátsó, oldalsók) túléltek néhány hosszútávú 200+ kmh/s utazást, noha ennél sokkal kevesebb "megengedett" van ráírva. Tuti cuccok egyébként. Neki speciel a felfogatása készített, nem gyári Givi-s. A minőséget is nézzétek, fontos tényező.
Naponta nyúzzuk a robogón, nekem az oldaldobozaim ilyenek. A Loftynál százszor erősebb. Egyedül a hozzáadott fém platni nem egy nagy menet, eléggé nyiklik-nyaklik. Givi monokey platnira viszont minimális átalakítással (tapétavágóval egy kicsit sorjázni kell) rámegy. Na meg ugye számlát is adnak...
Talán olvastátok már...
Az egyetemi épületeknél szinte kivétel nélkül a járdán parkolok, sosem volt még gondom és nem is lehet, hiszen szabályos!
Amúgy van egy kis joghézag: motorral járdán tilos menni, szintúgy tolni sem lehet járdán motort, mert nem minősülsz gyalogosnak, azonban járdára parkolhatsz, de azt valahogy csak fel kell vinni. A lényeg, hogy szabályos ott parkolni, csak ne lássák, hogy vitted fel...
Azért mert kínia!
Nekem is ilyen van fenn a motoron, ha nem zavar, hogy zireg zörög akkor jó megoldás! Polifoammal kitömködtem a réseket és a platni alját így egész jó. Ha a minőség híve vagy akkor Givi vagy hasonló viszont az 5 X árban van ehhez képest!
(Amúgy 220-nál nem jött le hazafelé a német autópályán )
Nyugi... ha te nem tudod megnézni, más se tudja szóval nem fogy el. Még azon is elgondolkodtam egy negyed pillanatig, hogy megveszem és felrakom árában, oszt' előbb- utóbb elviszik De nem kupeckodunk
amúgy ilyen:
Ilyen, elvileg jó a 2006-osra is (nekem 2005-ös van). Fényképem nincs róla, de ha szeretnéd, kimegyek a szerelőmhöz és csinálok, vagy meg is nézheted minden további nélkül személyesen. Budapesti vagyok, ha jól láttam ez utóbbi azért utazást venne igénybe, mert debreceninek mutatott az adatlapod.
Egyetértek. Ugyanilyenem van, csak sajnos nem ilyen szép állapotban. Valamelyik nap amikor megláttam a hirdetést, majdnem felhívtam. De aztán úgyis az lenne, hogy az első adandó alkalommal összecsikargatná valami... Na meg a színe is elég egyedi...
Azt ki tudtad deríteni mi okozta? Hány ezer km-t mentél vele? Sajnos nem tudom mi a releváns információ, amiből következtethető lenne a repedés indulásának oka. Talán FMPéter meg tudná mondani, ő valami konstrukctor mester. Legalábbis tésztából jól tudott hidat építeni képek alapján. Hátha megmondja a frankót.