Tényleg?...mióta?...az új btk-ban van benne? ....,de tök mindegy, tavaly a németeknél bukott meg rengeteg kereskedő a visszatekeréssel, de az angolok, franciák sem állnak jobban...egyedül a belgákét tekintik elfogadhatónak....a világon mindenhol tekerik az órát és nyugaton a legszemérmetlenebbül...
Az tény, hogy volt akinek cserélték mert még gari idő alatt eltört.....de nem szeretném megélni azt a mérget amikor mondjuk párezer km-el innen fel kell pókozni a hátsó dobozt...
Sziasztok! Igaz, hogy már kérdeztem de nem szólt senki hozzá mi a véleményetek az injektortisztitó adalékról. Van-e értelme motorkerékpárnál, persze annál ami injektoros?
nah most ha betartod azt a súlykorlátot amivel eladták akkor nem hinném baj lesz, de az emberek nagy része, mint én is, túlpakolom, akkor meg nem kell csodálkozni....
Többen panaszkodtak fórumon, hogy a Versyshez való Givi hátsódoboz- tartó konzol eltörik egy idő után. Aki ezt a megoldást kitalálta...
A gyári doboztartómon (asszem, azt a sw- motech szállítja), végigfut a tartócső a platni alatt. Az atombiztos. Ezek a talján mérnökök...
akkor nem értem ezt az 1 évet ,
lehet az sv nél gyengébb a konstrukció,,, vagy kéne még bele + 2 henger
te milyen plexit tettél fel a kis fazerre
Amúgy a csövek a givin egy kínai ruhaszárító vastagságú lemezből vannak hajtva és összeheftelve.
Perszehogy nem birják.
A gyári doboztartómon (asszem, azt a sw- motech szállítja), végigfut a tartócső a platni alatt. Az atombiztos. Ezek a talján mérnökök...