Máshova menni? Nekem a napi penzumon max 300 km.Igy a környék ezen belül.Nekem az jön be,nem turázok 2 gatyával a tanktáskában, és egyre többet viszem a csajost is. A mocis spanok szanaszétt egyre uncsibb a menet.
Nagyobb cserén is felesleges igy törpölnöm,figyeltem a multkor 180 km-alat 2 x volt parkettán a gázkar,akkor meg minek?
A robogózás persze hogy más,de nekem a feeling jön be,lököd a jet bukót,szaladgálsz a városban kis országút is jöhet,lazaság-szabadság! Bár ki kéne próbálnom egy ilyet azért min 1 órára.
Nem csak a beöltözés,de annyira nem oltöznék be. Tudom igy meg ugy hülyeség,de megint más 100-130-al átruccani országúton,mint 200-ról riszáló hátsóval pakolgatni vissza a sebességeket hogy lábtartón vedd be 140-el a 70-es kanyart!
A mostani motorozás miről szól:(nekünk legalábbis) megelőzni mindenkit az országuton rohanni esztelen,alkalmanként 100-200 kmt(mindig ugyanoda egy adott környéken ugye). Lapon fordulni, kerekezni,gyorshajtan,állandóan fürkészni az ut oldalát trafi miatt. Ha meg tötymörögsz arra felesleges egy 100 les motor, páncélos lovaggal a nyergében. A dinamikája lenyügözöt eddig de azt is lehet már unni ilyen feltételek mellett...... háát nem tudom...... nagyon agyalok rajta.
a robogó az robogó, nem gyere be max egy kis városi cirkáló...
itt a környékbe én sem tudok sehova se menni, elég uncsi
a nagy fazerrel inkább hosszabb utakra megyek már, csak legyen rá pénz
idén még egy Szlovénia kurva jó lenne
hétvégén meglett a 6e km, szóval olajcsere jön és lassan gumi csere is
öltözni meg mindig fel kell, Isten tudja mikor jön a csapás,,,,
Hát lehet nekem is el kéne adnom. Ez a 4. szezonom és kezdek motorozási(lelki) válságban lenni.Azt veszem észre hogy egyre hosszabban beszélem rá magam egy körre.Mindig ugyanoda megyünk(ha megyünk) rohanunk beöltözve céltalanul a semmibe! Nézelődni ezekről a motorokról talpig vasban szerintem nem lehet. Megállás 5 perc leöltözés izzadtan,indulás 5 perc beöltözés,kinlódás.
Miközben irigy pillamtásokat vetek a nagyrobogósokra,jet sisakben, rövidnaciban az utassal nevetgélve-beszélgetve átszaladnak a közeli üdülő városba egy fagyira!
Röhely, de az volt az első, hogy bemásoltam a hatályos jogszabályokat a megállásról a mobilomra, a jogsi megszerzése után! Ennyire bízom a rendőrök hozzáértésében!
A Motech jó cuccokat gyárt igaz drága is mint állat... ...van itthon egy katalógusom amikor még azzal is foglalkoztam...sokkal masszívabb mint a givi...
Azt nem adalékkal szokták...igazából elvileg van megoldás ha a fej beszarik, de az csak 50%-ban szokott segíteni.....,de ehhez tényleg rossz helyen kell tankolni sokszor...normális használat mellett nagyon sokáig bírja minden alkatrésze a befecskendezésnek.....persze ha van kedved beletehetsz tisztítót, ártani nem ártasz vele(remélhetőleg ).....
Köszönöm tsanyi a hozzászólást. Annyit még árulj el, hogy a karburátor ha eldugul jófajta benzin adalékkal szétszedik kipucolják, és mi van az injektorral azt is?
Vagy szerzel egy pályagépet és küldöd ringen...................vagy tényleg próbálj hosszabbat csajjal.