Az RS 2-es amit vettem kiállításon a lakk alatt nem volt a carbon rendesen lecsiszolva egy fél körömnyi helyen úgy küldték a lakkot rá és volt rajta egy centis karc így 8,5-ről lealkudtam 4 re egy sárgás tükrözőt.
Ezért tom az árát.
U.i. A "nem indul" nagyon tág körű. Most olvasgatok egy FZ fórumot, ahol a lehetséges okokat keresik. Mondj kicsit többet kérlek. Kerreg, vagy meg se nyikkan, vagy elindul majd leáll azonnal?
Szasztok!
Segítsen aki tud! Párom fz6 n mocia nem indul! Kis ügyetlenségnek meg tapasztalatlanságnak köszönhetően 2szer dőlt már baloldalára a vas, először még némi tank mozgatás után beindult, de utóbbi borulást követően még haza vitte (kb 1km) és azóta nem indul. Benzin pumpa nem hallom működni. Állítólag letilthat valami kütyü ilyen esetekbe.
Ezt a hétvégét kihagyjuk. "műtét" miatt bevan kötözve. Jövő héten pedig nyaralás Ausztriába csütörtöktől - csütörtökig.
Én most gurulok egyet a Zümivel.
durván 2óra fele terveztem
Mikor indulnál?
Dolomitok, Grossglockner, Maltatal
szétnézés, fotózás, mormotakeresés. Remélem jövőre motorral a háromból kettőt kipipálok.
Ezért tom az árát.
De lehet azóta olcsóbb lett.
Most van a gyárim meg egy photochrom-om, de a fekete jól jönne.
Ausztria
2en 1 motorral vagy 2 motorral
Segítsen aki tud! Párom fz6 n mocia nem indul! Kis ügyetlenségnek meg tapasztalatlanságnak köszönhetően 2szer dőlt már baloldalára a vas, először még némi tank mozgatás után beindult, de utóbbi borulást követően még haza vitte (kb 1km) és azóta nem indul. Benzin pumpa nem hallom működni. Állítólag letilthat valami kütyü ilyen esetekbe.
Én most gurulok egyet a Zümivel.