Jövő hét...
Még számolom, hogy a cuccokat hozzá kin és min keresztül szerezzem be. Van, amit csak USA-ban lehet kapni, van amit Aunernél is megtalálok, de a dollár ár EUR-ban + ÁFA nem annyira fincsi...
Átszámolom holnap, aztán meghozom a döntést.
Mivel nekem is közeleg lassan, lassan a következő szervíz, felhívtam az autotékát. Budapesten is átvehető a cucc, blokkot és/vagy áfás számlát adnak, igény szerint.
a fazer és az Xx könyve is a petróleumot javasolta tisztításra!Mást nem!
Párszáz forint 1 liter a festékboltokban kapható..nem tétel és sok tisztításra elég és igen hatásos
Igen, ebben a brigéciolban lehet valami. Én az FZ6-ot mostam azzal egyszer és utána rohamosan romlott a lánc... Aztán valahol ausztriában le volt értékelve a louis-ban a láncmosó készlet és ahhoz adtak valami löttyöt, amikor elfogyott, akkor meg petroleum...az öregek is ezt ajánlják... A brig. állítólag az O-gyűrűket megrongálja.
Viszont az a láncmosó nagyon király cucc ! Azóta nem nagyon van mocsok...
A vár lábánál van egy biciklibolt, azzal szemben egy CBA és amelett van egy srác. Ő árul nagyon jó áron mindenféle motul cuccot. Kisit lehet alkudozni is. Ésszerű kereteken belül...
Anyaggal, az összes olaj motul, jah, meg a hűtővizet is cserélték, az is motul.
gyertyaszinkront azért csináltattam, mert egyenetlennek ítéltem az alapjáratot (nem volt mihez hasonlítanom...). A gyertyák gyújtási pillanatát lövik be vele, a főtengely forgásához képest. Gondolom én. Azt mondták, csak két hengernél volt egy kis eltérés.
Még számolom, hogy a cuccokat hozzá kin és min keresztül szerezzem be. Van, amit csak USA-ban lehet kapni, van amit Aunernél is megtalálok, de a dollár ár EUR-ban + ÁFA nem annyira fincsi...
Átszámolom holnap, aztán meghozom a döntést.