nem nem eltévedtetek, MOST a motorozás költségeiről beszélünk( a leendő vevők,első motorosok kedvére) tehát ne kocsikázzatok,strandoljatok,otthunüljetek itt nekem!
....mert akkor jöhetnek a kur.ázók.gépező, hegymászók,5 csajt tartók,kocsmázók, kocsibu..k,kártyások,kertészek, bringázók..........
Ez is akkor igaz ha a benzinégetés helyett sakkozik
Mert éppen a kocsiba is beülhetnék és esetleg kirándulás ,fürdőzés stb..
az élet pénzbe kerül.
olcsobb a Balcsi Budapestről,mint elmenni egy strandra..
Tv-t vettem,ott mit probáljak? tetszett..
Motor próba csak úgy ,ha nálam a zsé...Másképp nem megy..
donkartacs tudja..Ő vitte a nagyfazerem.
Aki pénz nélkül jön vagy pénzel de látom,hogy komolytalan azt elküldöm..
donkartacs eljött beszélgetni vásárlási szándék nélkül,majd körbejárta kishazánkat,siralmas kínálat után vásárlóm lett..Visszajött és megvette.Korrekt üzlet korrekt felekkel
Én tavaly 6 ezret mentem, úgy hogy nem ültem állandóan a motoron,ha kedvem volt MINDIG mentem,esténként, pár nagyobb kör(3-500 km) vasárnaponként.....és pikk-pakk 6 ezer. Gondold el aki 1000-1500-at megy szezononként mikor ül motoron? Minek annak tartani?
Matek (kb) 6 ezer 6 litykóval az 360 liter benzin az cirka 150 ezer ft! Csak a benzin.........gondold el akinek megvenni anyagi nyüg....... mennyit fog menni vele?
Szerintem a 10 ezer + szezononként! A magyar körülményekhez viszonyítva.
Lehet hitelezni motort ha van 1 millád,de sokkal fiatalabbat,jobbat kapsz 1,3 ért akkor azt a 300-at vedd fel. De a magyar mit csinál: 1,3-ból ő 1,1-et felvesz....... ....és csodálkozik amikor elkezd számolni.....később...........későn!
Egy ilyen félmilliós motor kb egyenértékű 1 év motorozás árával.. Szóval necces ha már erre sincs meg a zseton, hogy lesz meg a másik félre, amit úgyis rá kell locsolni, ha nem csak a garázsban áll. Drága dolog ez
Nekem a saját környezeti statisztikám mutatja ezt!
20 %- tehetős sznobok,nem is érdekli a motor ,menő,telik rá nem megy kilómétert szinte semmit,pózolás a kv-zók előtt!
40%- ez a hobbija,VALÓBAN megengedheti magának, szervizeli,motorozik,telik a fenntartásra,sok km szezononként.
40%- apu,nagyi adott pár százezret,munkanélküli,vagy diák, esetleg minimálbéres,kókányol, spórol mindenen, csak lebzsel bandázik minden sarkon,boldog mosolyt erőltet hogy ő motoros de látszik hogy nagy a teher!
Lehet ,hogy kemény a hozzászólás,DE IGAZ!
Egyetértek
Egy időközi szerviz egy 50-es Szelepáll., szinkron stbgyertyák stb,közben lemegy a gumi,majd a láncszett és meghibásodásról nem is beszéltünk,ami az alsó árkategóriában jocskán benne lehet
Teljesen egyetértek. Ezért is kérdezem ismét a delikvenstől: magadnál vagy? Akkor már inkább kérjél kölcsön fatertól, ismerőstől, ha annyira tartozni akarsz. Sose értettem, ha valaki motorra, autóra, tévére, egyéb luxuscikkre hitelt vesz fel...
Hitelre luxus-hobby cikket gratulálok!
Ha nincs meg az a kb 500eft ahol keresgélsz,te is a "kár motort fenntartania" kategóriát fogod gyarapítani,vagy csak,ha a garázsban ,kávézónál akarsz rajolni,akkor vegyed!
Ha motorozni is akarsz(szezononként azt a normál 6-10 ezer km-t) akkor ezek a költségek cserélgetik folyamatosan a helyüket a fejedben,pénztárcádban!
-BENZIN
-olaj
-lánc
-levegőszürő
-k
ötelező
-telj.adó
-gumik
-műszaki vizsga
-meghibásodás
-TÖRLESZTŐ
2 hónap múlva és télen óriási nyügnek fogod érezni a motort! Hajrá
természetesen nem akarlak lebeszélni a vásárlásról.
Én csak annyit irtam a hiteles vásárlás totálisan deficites.Szerencsére más kárából tanultam ..
Kp-s motornál megvan az esélyed,hogy normálisan vagy még jól is szállj ki belőle,ha mégsem felel meg a vásárolt példány..
....mert akkor jöhetnek a kur.ázók.gépező, hegymászók,5 csajt tartók,kocsmázók, kocsibu..k,kártyások,kertészek, bringázók..........
Ez is akkor igaz ha a benzinégetés helyett sakkozik
Mert éppen a kocsiba is beülhetnék és esetleg kirándulás ,fürdőzés stb..
az élet pénzbe kerül.
olcsobb a Balcsi Budapestről,mint elmenni egy strandra..
ergo kp-s
Motor próba csak úgy ,ha nálam a zsé...Másképp nem megy..
donkartacs tudja..Ő vitte a nagyfazerem.
Aki pénz nélkül jön vagy pénzel de látom,hogy komolytalan azt elküldöm..
donkartacs eljött beszélgetni vásárlási szándék nélkül,majd körbejárta kishazánkat,siralmas kínálat után vásárlóm lett..Visszajött és megvette.Korrekt üzlet korrekt felekkel
Matek (kb) 6 ezer 6 litykóval az 360 liter benzin az cirka 150 ezer ft! Csak a benzin.........gondold el akinek megvenni anyagi nyüg....... mennyit fog menni vele?
Egyikbe se.
11e volt a tavalyi a motor 1,6 volt és 1,1-em volt 5 kilót adott kölcsönbe öcsém.
Hébe hóba adok neki pízt.
Télre kifizetem.
Ergo hiteles gépem van de viszonylag sokat megyek.
Talán 1%-ba beleesek.
Hibahatár.
Lehet hitelezni motort ha van 1 millád,de sokkal fiatalabbat,jobbat kapsz 1,3 ért akkor azt a 300-at vedd fel. De a magyar mit csinál: 1,3-ból ő 1,1-et felvesz....... ....és csodálkozik amikor elkezd számolni.....később...........későn!
Egyébként ilyenkor hogy megy a próba? Vagy nem általános, hogy leteszed a motor árát, mint biztosíték? Aztán ha töröd, megvetted.
20 %- tehetős sznobok,nem is érdekli a motor ,menő,telik rá nem megy kilómétert szinte semmit,pózolás a kv-zók előtt!
40%- ez a hobbija,VALÓBAN megengedheti magának, szervizeli,motorozik,telik a fenntartásra,sok km szezononként.
40%- apu,nagyi adott pár százezret,munkanélküli,vagy diák, esetleg minimálbéres,kókányol, spórol mindenen, csak lebzsel bandázik minden sarkon,boldog mosolyt erőltet hogy ő motoros de látszik hogy nagy a teher!
Ezért úgy lett
Egyetértek
Egy időközi szerviz egy 50-es Szelepáll., szinkron stbgyertyák stb,közben lemegy a gumi,majd a láncszett és meghibásodásról nem is beszéltünk,ami az alsó árkategóriában jocskán benne lehet
Ha nincs meg az a kb 500eft ahol keresgélsz,te is a "kár motort fenntartania" kategóriát fogod gyarapítani,vagy csak,ha a garázsban ,kávézónál akarsz rajolni,akkor vegyed!
Ha motorozni is akarsz(szezononként azt a normál 6-10 ezer km-t) akkor ezek a költségek cserélgetik folyamatosan a helyüket a fejedben,pénztárcádban!
-BENZIN
-olaj
-lánc
-levegőszürő
-k
ötelező
-telj.adó
-gumik
-műszaki vizsga
-meghibásodás
-TÖRLESZTŐ
2 hónap múlva és télen óriási nyügnek fogod érezni a motort! Hajrá
De vegyetek engem nem zavar
Én csak annyit irtam a hiteles vásárlás totálisan deficites.Szerencsére más kárából tanultam ..
Kp-s motornál megvan az esélyed,hogy normálisan vagy még jól is szállj ki belőle,ha mégsem felel meg a vásárolt példány..