Milyen sisakbeszélőt hazsnálsz ? Nekem is van de max 80-ig tudunk beszélgetni, pedig zárt HJC sisakunk van mindkettőnknek. Én az alan szettjét raktam bele de azt hittem ennél nem tudhat semmi sem többet. De ha neked 140-ig jó...az nagyon király !
Huha...ez egy fincsi kis cucc ! És nem is az olcsók közül lehet. Asszem gázos specko rugostag tartálya, az állítócsavarokkal, úgymint preload, rebound, compression... okosság
Ezt a levelet kaptam tőlük, mert engem is érdekelt. Aztán írtam nekik, hogy nem lehetne-e esetleg kisebb tételben rendelni hogy ki tudjam próbálni. Arra már nem válaszoltak.
Anyám.............Givim sosemlesz.
Volt/van..............X01.................jó drága és 130 felett guvadt a szemem benne mint a békának ha rálépnek.
Ennyiért egykilós carbon satyakot szerváltam a kiállításon plusz sötét plexivel.
Én is felnyithatót vettem, és az olcsó öreg 15.000 ft-os zárt sisakom sokkal halkabb. A mostani kb 90.000 Ft, de füldugót kell majd vennem hozzá. 70-nél már nem hallom a motort, 100 felett meg már semmit...
Füldugóval ki lehet szűrni ezt a fajta szélzajt? Szeretném hallani a gépet motorozás közben...
én most ezen bizniszelek : link írtam a csajnak ,hogy küldje le valami ismerőséhez ausztriában (hátha van neki a közelben) ne kelljen 180 km-t mennem érte .csak a plexi 50 euro és ahogy elnézem a bélést is tudnám használni ,a héjat elnézve nem egy felső kategóriás,
de ennyit megérne az enyémet felújítani
nincs fékkar a csávó írt ,hogy az áprilisi fizetéséből én leszek az első ,akit kárpótol ,de szerintem soha meg sem rendelte .
viszont van pozitív sztorim is -rendszám került a liberty -re ,már nem kell aggódnom a rendőrök miatt ,2600 ft .az éves kötelező adóval együtt .a fazert pedig most kellene vinnem fékfolyadék és teleszkóp olaj cserére ,csak ilyen időben nem visz rá a lélek ,hogy ráüljek (60 km ,visszafele pedig egy 1200 -as banditot kellene elhoznom )
korábban én is panaszkodtam a felnyílós bukómra (már eladtam )
ami érdekessége volt ,hogy a zaj akkor szűnt meg amikor a tarkómnál
takartam el nyílást (lehet a nyakam vékony) ,de próbáljátok ki menet közben ,de lehet sisakja válogatja ,hogy hol engedi be az áldott friss levegőt .
Közben rájöttem, hogy az...
én is úgy tapasztaltam, hogy a felnyitható hangosabb. Karácsonyra kaptam a Barátnőmtől egy Givi X- modulart. Nagyon örültem neki (és örülök most is), először azonban megijedtem, hogy sokkal zajosabb, mint az előző sisakom, ami a Probiker legolcsóbb zárt sisakja (15.000). Használat közben vettem észre, hogy a mechanika mellett, ahol nyílik, ott hangos, de a zaj nem "bent" van a sisakban, hanem kívűl. Azóta lassan 3.000 km-t mentem vele és teljesen jó. Füldugó nélkül, sisakbeszélővel használom. 140- nél is lehet beszélgetni, nem torzítja a szélzaj a hangomat a mikrofonban. A slusszpoén: Barátnőmnek is annyira tetszett a sisak, hogy Ő is akart egy felnyithatósat. A Givi neki feleslegesen drága (utas, ill. 50- essel robogózik), javasoltam Neki a Probiker KX4-es sisakot. Azt vettem volna, ha nem kapom a Givit. Megvettük, előzőleg mentünk vele egy próbakört, nagyon csendesnek találta (az előző sisakja neki is egy olcsóbb zárt sisak). Vasárnap mentünk egy 300-ast, nagyon tetszett Neki a sisak. Előzőleg otthon egymás mellé raktama két sisakot és dobtam egy hátast: tökugyanaz a kettő! Még a bélés mintája is teljesen egyezik, az alak, a megoldások, a fényezés, mechanika, minden tök ugyanaz. Ami különbség: a Givi bélése finomabb, minőségibb anyag, ill. a halántékán és az állrészén megerősítések vannak (ezt hívja a Givi HPS- nek). A Probiker plexijén pedig van Pinlock- előkészítés gyárilag (el is kunyiztam Barátnőm plexijét...) A Probiker most akciósan 27.000, a Givi pedig 68.000. nemrossz...
ezt :d
Lehet kipróbálom a Motosafe-et, de csak miután benéztem a munkavédelmibe :)
Köszönettel vettük ajánlatkérését, melyre ezúton küldjük ajánlatunkat.
Az UVEX whisper zsinóros füldugó papírdobozban (50 pár) aktuális ára 11.845 Ft+ÁFA
Rendelési kód: 50188A100S025M000
Személyes átvétel esetén is érdemes előre megrendelni, mert raktárkészletünk folyamatosan változik.
Megrendelését a kereskedelem@vektorkft.hu e-mail címre küldheti.
Rendeléshez szükséges adatok: név (cégnév), pontos cím, adószám.
Üzletünk nyitva tartása:
H-Cs.: 7:00 - 15:30
P.: 7:00 - 13:00
Üdvözlettel:
Berecz Katalin
kereskedelmi asszisztens
Vektor Munkavédelmi Kft.
H-1222 Budapest Nagytétényi út. 112.
Telefon:(+36) 1 281-1945
Fax: (+36) 1 281-1947
mailto:bereczkatalin@vektorkft.hu
www.vektorkft.hu
vagy fordítva
Volt/van..............X01.................jó drága és 130 felett guvadt a szemem benne mint a békának ha rálépnek.
Ennyiért egykilós carbon satyakot szerváltam a kiállításon plusz sötét plexivel.
Füldugóval ki lehet szűrni ezt a fajta szélzajt? Szeretném hallani a gépet motorozás közben...
de ennyit megérne az enyémet felújítani
viszont van pozitív sztorim is -rendszám került a liberty -re ,már nem kell aggódnom a rendőrök miatt ,2600 ft .az éves kötelező adóval együtt .a fazert pedig most kellene vinnem fékfolyadék és teleszkóp olaj cserére ,csak ilyen időben nem visz rá a lélek ,hogy ráüljek (60 km ,visszafele pedig egy 1200 -as banditot kellene elhoznom )
Erről maradtam le éppen most... 124-ig mentem, az a fránya postaköltség korlátozza a lehetőségeimet.
ami érdekessége volt ,hogy a zaj akkor szűnt meg amikor a tarkómnál
takartam el nyílást (lehet a nyakam vékony) ,de próbáljátok ki menet közben ,de lehet sisakja válogatja ,hogy hol engedi be az áldott friss levegőt .
én is úgy tapasztaltam, hogy a felnyitható hangosabb. Karácsonyra kaptam a Barátnőmtől egy Givi X- modulart. Nagyon örültem neki (és örülök most is), először azonban megijedtem, hogy sokkal zajosabb, mint az előző sisakom, ami a Probiker legolcsóbb zárt sisakja (15.000). Használat közben vettem észre, hogy a mechanika mellett, ahol nyílik, ott hangos, de a zaj nem "bent" van a sisakban, hanem kívűl. Azóta lassan 3.000 km-t mentem vele és teljesen jó. Füldugó nélkül, sisakbeszélővel használom. 140- nél is lehet beszélgetni, nem torzítja a szélzaj a hangomat a mikrofonban. A slusszpoén: Barátnőmnek is annyira tetszett a sisak, hogy Ő is akart egy felnyithatósat. A Givi neki feleslegesen drága (utas, ill. 50- essel robogózik), javasoltam Neki a Probiker KX4-es sisakot. Azt vettem volna, ha nem kapom a Givit. Megvettük, előzőleg mentünk vele egy próbakört, nagyon csendesnek találta (az előző sisakja neki is egy olcsóbb zárt sisak). Vasárnap mentünk egy 300-ast, nagyon tetszett Neki a sisak. Előzőleg otthon egymás mellé raktama két sisakot és dobtam egy hátast: tökugyanaz a kettő! Még a bélés mintája is teljesen egyezik, az alak, a megoldások, a fényezés, mechanika, minden tök ugyanaz. Ami különbség: a Givi bélése finomabb, minőségibb anyag, ill. a halántékán és az állrészén megerősítések vannak (ezt hívja a Givi HPS- nek). A Probiker plexijén pedig van Pinlock- előkészítés gyárilag (el is kunyiztam Barátnőm plexijét...) A Probiker most akciósan 27.000, a Givi pedig 68.000. nemrossz...